Keope Tegels

Ceramiche Keope is een relatief nieuwe Italiaanse producent van keramische tegels. Met dank aan haar innovatieve productieproces voor full-body keramische tegels is Keope snel een bekende naam geworden in de wereld van keramische tegels.

Keope tegels

Waar Keope voorheen bekend was door voornamelijk rustiek ogende full-body keramische tegels, hebben ze tegenwoordig een zeer uitgebreid assortiment. Dankzij uitgebreide research naar nieuwe designs, klantgerichte aanpak en technologische innovatie heeft Keope in korte tijd naam gemaakt. De populairste tegelseries van Keope zijn de In&Out Percorsi Quartz, In&Out Percorsi Smart, Orion en Pietre di Keope.

Lees meer over Keope Tegels

Keope In&Out Percorsi Quartz

De In&Out Percorsi Quartz serie is gebaseerd op de herkenbare structuur en charme van kwartsiet. De karakteriserende mineraal afzettingen in de steen zijn aangebracht in de toplaag van de keramische tegel waardoor het geheel een levendige uitstraling krijgt. De tegelserie is uitgebreid met verschillende mozaïek opties en speciale onderdelen.

Keope In&Out Percorsi Smart

In&Out Percorsi Smart is geïnspireerd door de aantrekkingskracht van natuursteen. Deze tegels vormen een samenhangend geheel met lichte kleurvariaties in de tegels om een monotoon geheel tegen te gaan. De tegels zijn in diverse legpatronen te leggen waardoor een levendige omgeving gecreëerd kan worden waar u extreem lang van kunt genieten.

Keope Orion

De Orion tegelserie is een tegelserie die gekenmerkt wordt door een minimalistische uitstraling van een afstand. De kleurvariaties in de tegel van tegengestelde kleuren worden duidelijker van dichtbij en zorgen voor een levendig oppervlakte. Deze tegelserie staat garant voor een moderne, luxueuze en bovenal stijlvolle uitstraling.

Keope Pietre di Keope

Pietre di Keope wordt vooral gekenmerkt door de herkenbare structuur van de tegel. Met een zeer variërend kleurpalet kent de Pietre di Keope vele mogelijkheden voor in uw woning of bedrijfsruimte.

Het volledige assortiment van Keope omvat de volgende tegelseries:

Alpi In & Out Percorsi Extra Langhe Pietre di Keope
Arkasa In & Out Percorsi Quartz Life Safe System
Back In & Out Percorsi Smart Link Soul
Brazil In & Out Percorsi Style Neowood Sunrise
Edge K2 – 2cm Thickness Norge Tinte Unite
Evoke K-Color Orion Unik
Granigliati e Linea Technica Klever Piazze Romane Wave

Keope Soul

Keope Soul houtlook tegels hebben de warme uitstraling van hout, maar dan met de vele voordelen van keramiek. Soul tegels zijn erg makkelijk in onderhoud en zijn waterbestendig. Waardoor deze stoere serie ideaal te gebruiken is in natte ruimtes. Keope Soul is overal in huis te gebruiken en het vierkante formaat is er zelfs in een variant voor buiten. Soul serie van Keope heeft twee verschillende afwerkingen: vlak of met structuur.

Soul heeft een robuuste uitstraling door de prachtige houtprints met levensechte nerven. Soul zegt het al in zijn naam. Soul keramisch parket geeft een ziel in uw ruimte!

Keope Soul is verkrijgbaar in 6 prachtige koele en warme kleuren:

Keope Soul Beige
25×150 8,1×150
12,3×150 15×90
60×60 Keope Soul Pearl
25×150 8,1×150
12,3×150 15×90
60×60
Keope Soul Blend
25×150 8,1×150
12,3×150 15×90
60×60 Keope Soul Walnut
25×150 8,1×150
12,3×150 15×90
60×60
Keope Soul Grey
25×150 8,1×150
12,3×150 15×90
60×60

Tevens zijn er mozaïeken (28×28 cm) en muurstroken (30x30cm) verkrijgbaar en plinten van 7,2×7,5 cm.

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Keope of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!