Keope Tegels

Keope Tegels is een Italiaanse producent van keramische wand- en vloerafwerkingen. Met dank aan haar innovatieve productieproces voor full-body keramische tegels is dit Italiaanse merk snel een bekende naam geworden in de wereld van keramiek. Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Keope Tegels en kan hierdoor het assortiment van dit Italiaanse merk aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Vraag voor deze zeer scherpe prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom voor advies gerust eens langs bij ons in de showroom. Wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Product info

Enkele series uit het assortiment:

Keope Ceramiche, een opkomende naam op het gebied van keramiek

Sinds 1995 is Ceramiche Keope bezig met de vervaardiging van keramiek. Een van de redenen voor het succes van Ceramiche Keope is zeker de sterke en voortdurende investering in onderzoek en innovatie. Het gebruik van de meest geavanceerde technologieën voor een constante en hoge kwaliteit, de aandacht voor detail om een product met een origineel karakter te bereiken en een bedrijfsfilosofie die het respect voor het milieu tot een van de belangrijkste doelstellingen maakt, zijn allemaal elementen die hebben geleid tot de erkenning van Keope tegels als een bedrijf op het gebied van keramische tegels.

Het assortiment van Keope Tegels

Waar Keope Tegels voorheen bekend was door voornamelijk rustiek ogende full-body keramische tegels, hebben ze tegenwoordig een zeer uitgebreid assortiment waarin vrijwel alle stijlen zijn verwerkt. Dankzij uitgebreide research naar nieuwe designs, klantgerichte aanpak en technologische innovatie heeft Keope tegels in korte tijd naam gemaakt. Door dit Italiaanse tegelmerk worden de tegels voor vloer en wand geproduceerd onder de noemer van 'Made in Italy'. Dit staat voor het design en stijlgevoel dat u mag verwachten van een Italiaans tegelmerk. De populairste series zijn op het moment de Ubik, K2, Ikon en Calacatta. Wanneer u kiest voor een tegel uit het assortiment van Keope tegels bent u verzekerd van jarenlang genieten van een fraaie wand of vloer.

Keope vloertegels

Veelgekozen binnen het assortiment van dit merk zijn de Keope vloertegels. Deze vloertegels staan voor een hoge kwaliteit. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in de hoge krasvastheid van de Keope vloertegels. Of in de goede antislip waarde, waardoor u niet snel uit glijdt over de vloertegels. Daarom kan een vloertegel van Keope tegels ook zeer goed toe worden gepast in bijvoorbeeld de keuken of badkamer. Ga bijvoorbeeld voor houtlook vloertegels, voor een landelijk karakter in elke ruimte. Of kies voor een stoer karakter door te kiezen voor een betonlook vloertegel.

Keope tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een directe leverancier van het assortiment Ceramiche Keope tegels. Hierdoor kunnen wij de tegels uit het assortiment aanbieden tegen scherpe prijzen samen met snelle levertijden. Bent u geïnteresseerd in de tegels van dit merk of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Langskomen bij ons in de showroom voor direct advies van onze verkoopmedewerkers. Bent u architect, designer of met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen