Keope Tegels

Keope Tegels is een relatief nieuwe Italiaanse producent van keramische wand- en vloerafwerkingen. Met dank aan haar innovatieve productieproces voor full-body keramische tegels is Keope Ceramiche snel een bekende naam geworden in de wereld van keramiek.

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Keope Tegels en kan hierdoor het assortiment van Keope Ceramiche aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Vraag voor deze zeer scherpe prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom voor advies gerust eens langs bij ons in de showroom. Wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ceramiche Keope, een opkomende naam op het gebied van keramiek

Een van de redenen voor het succes van Ceramiche Keope is zeker de sterke en voortdurende investering in onderzoek en innovatie. Het gebruik van de meest geavanceerde technologieën voor een constante en hoge kwaliteit, de aandacht voor detail om een product met een origineel karakter te bereiken en een bedrijfsfilosofie die het respect voor het milieu tot een van de belangrijkste doelstellingen maakt, zijn allemaal elementen die hebben geleid tot de erkenning van Keope Ceramiche als een bedrijf op het gebied van keramische tegels.

Keope Tegels assortiment

Waar Keope Tegels voorheen bekend was door voornamelijk rustiek ogende full-body keramische tegels, hebben ze tegenwoordig een zeer uitgebreid assortiment waarin vrijwel alle stijlen zijn verwerkt. Dankzij uitgebreide research naar nieuwe designs, klantgerichte aanpak en technologische innovatie heeft Keope in korte tijd naam gemaakt. De populairste series zijn op het moment de Keope Ubik, Keope K2, Keope Ikon en de Keope Calacatta. Wanneer u kiest voor een tegel uit het assortiment van Keope bent u verzekerd van jarenlang genieten van een fraaie wand of vloer.

Koop uw Keope Tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een directe leverancier van het assortiment Ceramiche Keope. Hierdoor kunnen wij de tegels uit het assortiment aanbieden tegen scherpe prijzen samen met snelle levertijden. Bent u geïnteresseerd in de tegels van Keope of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van tegels uit het assortiment van Keope: