Keope Tegels

Keope tegels is een relatief nieuwe Italiaanse producent van keramische tegels. Met dank aan haar innovatieve productieproces voor full-body keramische tegels is Keope snel een bekende naam geworden in de wereld van keramische tegels. Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van de tegels van Keope en kan alsmede hierdoor het assortiment van Keope aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Vraag voor deze zeer scherpe prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom voor advies gerust eens langs bij ons in de showroom.

Zoekt u een specifieke tegel van Keope, of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Of lees hier meer over Keope tegels.

Enkele afbeeldingen van tegels uit het assortiment van Keope:


Keope Percorsi Quartz


Keope Percorsi Smart


Keope Orion


Keope


Keope Pietre di Keope


Keope

Keope tegels assortiment

Waar Keope voorheen bekend was door voornamelijk rustiek ogende full-body keramische tegels, hebben ze tegenwoordig een zeer uitgebreid assortiment. Dankzij uitgebreide research naar nieuwe designs, klantgerichte aanpak en technologische innovatie heeft Keope in korte tijd naam gemaakt. De populairste tegelseries van Keope zijn de In&Out Percorsi Quartz, In&Out Percorsi Smart, Orion en Pietre di Keope.
Een van de redenen voor het succes van Ceramiche Keope is zeker de sterke en voortdurende investering in onderzoek en innovatie. Het gebruik van de meest geavanceerde technologieën voor een constante en hoge kwaliteit, de aandacht voor detail om een product met een origineel karakter te bereiken en een bedrijfsfilosofie die het respect voor het milieu tot een van de belangrijkste doelstellingen maakt, zijn allemaal elementen die hebben geleid tot de erkenning van Keope als een bedrijf op het gebied van keramische tegels.

 

Lees meer over Keope Tegels

Het volledige assortiment van Keope omvat de volgende tegelseries:

Alpi In & Out Percorsi Extra Langhe Pietre di Keope
Arkasa In & Out Percorsi Quartz Life Safe System
Back In & Out Percorsi Smart Link Soul
Brazil In & Out Percorsi Style Neowood Sunrise
Edge K2 – 2cm Thickness Norge Tinte Unite
Evoke K-Color Orion Unik
Granigliati e Linea Technica Klever Piazze Romane Wave

Keope tegels kopen?

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Keope of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!