Keope Chorus

Keope Chorus is een natuursteenlook tegel die is geïnspireerd op de koelte en prachtige ouderdom van Noorse natuursteensoorten. Subtiele, gedempte kleuren en dunne witte aderen zorgen voor een look waarmee u zowel een statement kunt maken als een opvallende, elegante toevoeging aan ieder interieur. Met deze tegels haalt u een prachtige en chique sfeer van natuursteenlook in huis, maar met een aantal voordelen ten opzichte van echt natuursteen: de tegels zijn onder andere namelijk beter bestand tegen vlekken en ook nog eens veel duurzamer.

Benieuwd naar een scherpe prijs voor de Keope Chorus tegels? Vraag dan meteen een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan. Wilt u meer informatie of advies? Hiervoor kunt u altijd contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Keope Chorus collectie

Keope Chorus is verkrijgbaar in 8 vierkante en rechthoekige maten, varierend van de impactvolle 120x120cm platen tot de fijnere 9,7x60cm stroken. Deze serie past feilloos in moderne omgevingen en traditionele locaties. De 20mm dikte is erop gericht om buitenruimtes te voorzien van dezelfde duurzaamheid van steen dat gebruikt wordt voor interieurs.

Toepassing

Chorus heeft 5 samenstellingen in 3 afwerkingen waardoor de serie in eigenlijk iedere denkbare ruimte mogelijk is. De tegels zijn voor zowel wand als vloer geschikt wat ze ideaal maakt voor binnen- en buitenprojecten van zowel residentiele als openbare aard. Elke tegel is een perfecte mix van harmonieuze en rustige tinten met de eeuwige charme van kalksteen.

Kleuren en afmetingen

Keope Chorus natuursteenlook tegels komen voor in de volgende kleuren en afmetingen:

Kleuren

  • Keope Chorus Tobacco
  • Keope Chorus Silver
  • Keope Chorus Beige
  • Keope Chorus Grey
  • Keope Chorus White

Afmetingen

Voor binnen: 120x278cm, 120x120cm, 30x120cm, 75x75cm, 37.5x37.5cm, 60x60cm, 30x60cm en 9.7x60cm.

Voor buiten: 60x120cm, 60x60cm en 30x60cm.

Keope Chorus tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren?

Regge Tegels & Vloeren kan de keramische natuursteenlook tegels van Keope Chorus aanbieden tegen een scherpe prijs. Bent u benieuwd naar onze scherpe prijzen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Wilt u eerst meer informatie ontvangen over de Chorus-collectie? Neem hiervoor contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. Bent u voor een zakelijk project op zoek naar deze tegels? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze collectie