Keope District

De Keope District tegelcollectie belichaamt de krachtige aantrekkingskracht van betonlook keramische tegels, waarbij de ruwe schoonheid van het brutalisme wordt gecombineerd met de hedendaagse wens om in harmonie te leven met de natuur. Hierdoor vertegenwoordigt de Keope District collectie een moderne stijl. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van deze tegels. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan wanneer u een scherpe prijsopgave wilt ontvangen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De collectie Keope District

Keope District is meer dan alleen een reeks keramische tegels; het is een artistiek statement dat de dualiteit van stedelijke kosmopolitische landschappen en de rust van de natuur weerspiegelt. Elke tegel in deze serie belichaamt de ruwe, onbewerkte schoonheid van beton, maar wordt verlevendigd door subtiele toevoegingen van natuurlijke elementen. Van kiezelstenen tot minerale chips tot organische inlegmaterialen, de tegels in de Keope District collectie dragen de sporen van Moeder Natuur met trots. De collectie is verkrijgbaar in onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • District Greige
  • District Grey
  • District Ivory
  • District Silver
  • District White

Afmetingen:

30x60 cm, 60x60 cm, 60x120 cm, 80x80 cm, 120x120 cm.

Ook een mogelijkheid voor buiten

De Keope District is ook voor buiten te gebruiken. Doordat de collectie een 20 mm afwerking als terrastegel voor buiten heeft. Deze 20 mm afwerking is bestand tegen de buitenruimtes. Zo kan de prachtige stijl van deze tegels ook uw tuin en terras verfraaien.

De Keope District tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij u de tegels uit de Keope District collectie graag tegen een scherpe prijs aan. Natuurlijk geven wij u ook graag meer informatie over de mogelijkheden van de collectie. U bent altijd van harte welkom bij ons in de showroom voor meer informatie van onze verkoopadviseurs.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van deze tegels