Gazzini Tegels

Gazzini Ceramica staat bekend om mee te gaan met nieuwe stijlen en trends. Dit prachtige merk kenmerkt zich door de onmiskenbare Italiaanse stijl en design. De Gazzini tegels zijn combinaties van prachtige designs en uitstekende kwaliteit met oog voor detail. Gazzini tegels is bekend door haar ontwikkeling en kwaliteit producten, is een trendsetter op de keramische vloertegel markt en is één van de meest gerespecteerde bedrijven onder de keramische tegelproducenten.

Heeft u interesse in een tegel uit het assortiment van Gazzini? Wij kunnen elke tegel uit het assortiment aanbieden tegen een scherpe prijs, met uiteraard een advies op maat. Vraag voor een scherpe prijs voor de tegels direct een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. U bent ook altijd van harte welkom bij ons in de showroom.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Gazzini assortiment

Gazzini probeert een assortiment neer te zetten waarbinnen voor iedere klant op de markt een keuze is. Dit assortiment bestaat uit allerlei looks, zoals natuursteenlook, houtlook of betonlook. Ook geeft Gazzini dit weer in allerlei maten en afwerkingen. Dit assortiment is daarbij bruikbaar voor zowel particuliere als commerciële ruimtes. Wij helpen en adviseren u graag om een keuze te maken binnen het assortiment van Gazzini.

Meer informatie, of interesse?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden binnen het Gazzini assortiment? Neem dan gerust contact met ons. Bent u op zoek naar een scherpe prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan.
Bent u een architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van het assortiment van Gazzini