Gazzini Tegels

Gazzini Tegels staat bekend om mee te gaan met nieuwe stijlen en trends. Dit prachtige merk kenmerkt zich door de onmiskenbare Italiaanse stijl en design. De Gazzini tegels zijn combinaties van prachtige designs en uitstekende kwaliteit met oog voor detail. Gazzini tegels is bekend door haar ontwikkeling en kwaliteit producten, is een trendsetter op de keramische vloertegel markt en is één van de meest gerespecteerde bedrijven onder de keramische tegelproducenten.

Heeft u interesse in een tegel uit het assortiment van dit Italiaanse merk? Wij kunnen elke tegel uit het assortiment aanbieden tegen een scherpe prijs, met uiteraard een advies op maat. Vraag voor een scherpe prijs voor de tegels direct een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. U bent ook altijd van harte welkom bij ons in de showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Over het bedrijf Gazzini Ceramica

Het bedrijf Gazzini Ceramica is een Italiaanse fabrikant van keramiek. Gazzini produceert haar producten onder de term van 'Made in Italy'. Dit is dan ook goed terug te zien in de werkfilosofie van dit bedrijf. Tegels van Gazzini staan voor karakter, kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze kenmerken worden versterkt door de ervaring die het bedrijf de afgelopen jaren heeft opgedaan op de markt van keramische tegels. Gazzini Ceramica blijft altijd letten op de trends die populair zijn onder de consument. Daardoor is het een bedrijf dat altijd voor op loopt en exact naar de wens van de klant weet te luisteren. Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in een tegel uit het assortiment van Gazzini tegels.

Het assortiment van Gazzini Tegels

Gazzini Tegels weet een assortiment neer te zetten waarbinnen voor iedere klant op de markt een keuze is. Dit assortiment bestaat uit allerlei stijlen, zoals natuursteenlook, houtlook of betonlook. Ook zijn het tegels die toepasbaar zijn als wandtegels of vloertegels. Ook geeft Gazzini dit weer in allerlei maten en afwerkingen. Dit assortiment is daarbij bruikbaar voor zowel particuliere als commerciële ruimtes. Wij helpen en adviseren u graag om een keuze te maken binnen het assortiment van Gazzini. Uit dit assortiment zijn bijvoorbeeld de Gazzini Les Bois en Artwork populairse series. Alle series uit dit assortiment kunnen door Regge Tegels & Vloeren geleverd worden tegen een scherpe prijs! Samen met een bijpassend advies op maat natuurlijk.

Gazzini Tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Gazzini tegels koopt u tegen scherpe prijs bij Regge Tegels & Vloeren. Dit komt doordat wij een directe importeur zijn van de keramische tegels van dit Italiaanse merk. Benieuwd naar onze scherpe prijzen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan. Meer informatie over Gazzini tegels? Dan kunt u direct contact met ons opnemen. Of breng een bezoek aan onze showroom waar onze verkoopmedewerkers graag voor u klaar staan. Voor een zakelijk project op zoek naar tegels van dit merk? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van het assortiment