Cristacer

Het Spaanse keramische tegelmerk Cristacer straalt klasse uit in elk ontwerp. De tegels brengen een unieke harmonie van moderne esthetiek en tijdloze finesse. Cristacer staat bekend om zijn innovatieve benadering van keramisch design.

Regge Tegels & Vloeren geeft u graag een scherpe prijs voor tegels uit het assortiment van Cristacer. Bent u benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Over het merk Cristacer

Cristacer is niet zomaar een tegelmerk, het is een samensmelting van innovatie en eeuwenoude traditie. Gemaakt met precisie en vakmanschap, belichamen deze keramische meersterwerken de perfecte combinatie van modern design en tijdloze elegantie. Deze tegels zijn niet alleen oppervlaktebedekking: het zijn kunstwerken die uw ruimte transformeren tot een stijlvolle en eigentijdse omgeving. Geniet van de weelderige uitstraling zonder concessies te doen aan duurzaamheid. Deze tegels zijn niet alleen een streling voor het oog maar ook praktisch in gebruik. Met hun vlekbestendige eigenschappen en eenvoudig onderhoud behouden ze moeiteloos hun oorspronkelijke pracht. Laat uw vloer schitteren zonder concessies.

Maak kennis met het assortiment van Cristacer

De collecties van Cristacer omvatten gedurfde ontwerpen, intrigerende texturen en een palet van verfijnde kleuren. Elk tegelontwerp getuigt van minutieus vakmanschap, waarbij aandacht wordt besteed aan de kleinste details. Het resultaat is een collectie die niet alleen visueel indrukwekkend is, maar ook voelbaar superieur in kwaliteit. Tegels van Cristacer staan voor kwaliteit, diversiteit en noviteit en voorziet de markt al jaren van de beste en mooiste series keramische wand- en vloertegels. Het merk biedt een breed scala aan stijlen die aansluiten bij uw persoonlijke visie. Elke tegel heeft zijn eigen structuur en patroon maar toch vormen ze samen een elegant en sfeervol geheel.

Koop Cristacer tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Heeft u interesse uit een tegel van Cristacer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs te ontvangen. Wilt u graag meer informatie en advies? Dan heten wij u van harte welkom in onze vernieuwde showroom in Enter. Bent u bezig met een zakelijk project waar u een serie van dit merk bij in gedachten hebt? Dan kunt u contact opnemen met één van onze accountmanagers via het zakelijke contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van Cristacer collecties