Venis Tegels

Venis uit Spanje is een producent van keramische wand- en vloerafwerkingen. In Spanje is Venis tegels een onderdeel van de Porcelanosa Group. Als onderdeel van deze groep hoort het bij een van de grootste en bekendste tegelproducten ter wereld. Daarom staat een tegel van Venis ook garant voor prachtig design en hoge kwaliteitseisen.

Regge Tegels & Vloeren geeft u graag meer advies over een tegel van dit Spaanse merk. Wilt u meer advies en informatie? Bezoek dan onze showroom of neem direct contact met ons op. Benieuwd naar een scherpe prijsopgave voor een Venis tegel? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Over het bedrijf Venis Tegels

Venis Tegels is een fabrikant van vloer- en wandtegels voor het high-end segment gevestigd in Spanje. Hier is het bedrijf een onderdeel van Porcelanosa Tegels. Venis Ceramica heeft zich als doel gesteld om alle klanten te kunnen voorzien van een hoogwaardige kwaliteit aan vloer- en wandtegels. En dit doet het Spaanse bedrijf door ook innovatie en ontwikkeling hoog in het vaandel te zetten. Op deze manier weet u zeker dat u jarenlang kunt genieten van een prachtig, hoogwaardig product op de vloer of op de wand. Door het wereldwijde netwerk van dit tegelmerk voorziet Venis de klant ook graag in een persoonlijke en exclusieve service op maat!

Voor alle ruimtes

Een mooi voordeel van het assortiment van dit tegelmerk is dat er tegels voor alle ruimtes worden ontwikkeld. Of u nou op zoek bent naar Venis tegels voor de badkamer of keuken. Of toch naar Venis wand- en vloertegels voor een commercieel project. Door de veelzijdigheid van dit bedrijf kunt u voor alle ruimtes bij u in huis een tegel van Venis vinden. En dan bent u verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit aan keramische producten!

De Venis Starwood collectie

De populairste collectie uit het assortiment van dit merk is de Venis Starwood. Starwood tegels zijn houtlook tegels met een niet van echt te onderscheiden houtlook. Bij de ontwikkeling van deze collectie houtlook tegels is gelet op het overnemen van alle details van het natuurlijke materiaal. Dit zijn details zoals noesten, nerven en variaties in kleur van het hout. Zo wordt een levensecht keramisch parket op de markt gezet met de Venis Starwood. De collectie Starwood tegels bestaat uit 5 series. Deze 5 series bevatten wel 20 kleurvariaties in totaal. Zo is er keuze genoeg om met de Venis Starwood tegels de houtlook tegel te vinden die past bij uw wens en smaak. Ook zijn er nog enkele decorafwerkingen die als wandtegels gebruikt kunnen worden verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een scherpe prijs voor de Venis Starwood tegels? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Venis Tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Wilt u Venis Tegels kopen? Dan bent u bij Regge Tegels & Vloeren aan het juiste adres. Wij staan in direct contact met deze fabrikant. Daarom kunnen wij u advies geven en voorzien in scherpe prijzen voor een tegel Venis. Neem hiervoor gerust eens contact met ons op of bezoek onze showroom. Bent u een architect, interieurdesigner of met een zakelijk project bezig? Dan kunt met onze accountmangers contact opnemen via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van het assortiment