Porcelaingres Tegels

Porcelaingres Tegels is een fabrikant van keramische tegels gevestigd in Vetschau, Duitsland als onderdeel van de Iris Ceramica Group. Sinds 2003 is de fabriek gevestigd in Duitsland om hier hoge, kwalitatieve tegels te produceren voor binnen- en buiten gebruik met als basis duurzaamheid en creativiteit.

Heeft u interesse in een serie van Porcelaingres Tegels? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem voor meer informatie over dit merk direct contact met ons op.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Porcelaingres Tegels

Porcelaingres richt zich erop keramische wand- en vloertegels te produceren met kwaliteit, duurzaamheid en creativiteit als kernwaarden. De kwaliteit uit zich in een zorgvuldige selectie van grondstoffen, een efficiënte productie en uitstekende relaties met klanten, medewerkers en leveranciers. Duurzaamheid wordt tastbaar in het produceren met zo min mogelijk belasting van het milieu. Creativiteit is een onuitputtelijke bron van energie die nodig is om, dankzij de technische kennis die het bedrijf bezit, bij te dragen aan het creëren van spraakmakende mogelijkheden voor de hedendaagse architectuur.

Assortiment

Het assortiment van Porcelaingres is erop gericht een breed scala aan producten neer te zetten voor de hedendaagse architectuur. Dit uit zich in vele materialen die worden omgezet in keramiek. Tegels voor de wand, vloer en buiten, iedere mogelijkheid kan worden gekozen met het assortiment van Porcelaingres Tegels.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Porcelaingres Tegels? Neem dan direct contact met ons op, of kom eens langs bij ons in de showroom. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele series van Porcelaingres