Porcelaingres Tegels

Porcelaingres Tegels is een fabrikant van keramische tegels gevestigd in Vetschau, Duitsland als onderdeel van de Iris Ceramica Group. Sinds 2003 is de fabriek gevestigd in Duitsland om hier hoge, kwalitatieve tegels te produceren voor binnen- en buiten gebruik met als basis duurzaamheid en creativiteit.

Heeft u interesse in een serie tegels van Porcelaingres Tegels? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem voor meer informatie over Porcelaingres merk direct contact met ons op. Bij ons in de showroom langskomen kan natuurlijk ook.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Over het bedrijf Porcelaingres

Porcelaingres richt zich erop keramische wand- en vloertegels te produceren met kwaliteit, duurzaamheid en creativiteit als kernwaarden. De kwaliteit uit zich in een zorgvuldige selectie van grondstoffen, een efficiënte productie en uitstekende relaties met klanten, medewerkers en leveranciers. Duurzaamheid wordt tastbaar in het produceren met zo min mogelijk belasting van het milieu. Creativiteit is een onuitputtelijke bron van energie die nodig is om, dankzij de technische kennis die het bedrijf bezit, bij te dragen aan het creëren van spraakmakende mogelijkheden voor de hedendaagse architectuur. Porcelaingres biedt dan ook mogelijkheden van afwerking voor alle projecten. Porcelaingres is onderdeel van Iris Ceramica.

Het assortiment van dit merk

Het assortiment van Porcelaingres is erop gericht een breed scala aan producten neer te zetten voor de hedendaagse architectuur. Dit uit zich in vele materialen die worden omgezet in keramiek. Tegels voor de wand, vloer en buiten, iedere mogelijkheid kan worden gekozen met het assortiment van Porcelaingres Tegels. Uit dit assortiment zijn de Porcelaingres Urban, Color en Loft enkele bekende series. Daarnaast is voor Porcelaingres de productie op een ecologische wijze van belang. Vandaar bent u met de keuze op een tegel van dit merk ook verzekerd van een tegels die op een milieuvriendelijke wijze geproduceerd is.

Porcelaingres tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Wilt u meer informatie over Porcelaingres Tegels? Neem dan direct contact met ons op, of kom eens langs bij ons in de showroom. Regge Tegels & Vloeren geeft graag meer advies over Porcelaingres Tegels. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van het merk