Alcoceram

Alcoceram Ceramica is een Spaanse tegelfabrikant gevestigd in Alcora. Alcoceram Tegels is een bedrijf dat zich richt op de productie van handgemaakte keramische tegels waarvan de meeste ontwerpen zijn geïnspireerd op tegels uit de 18e en 19e eeuw. Hiermee brengt dit tegelmerk een uniek assortiment op de markt wat zich kenmerkt voor het eigen bedrijf.

Interesse in tegels uit het assortiment van Alcoceram. Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen. Bent u op zoek naar meer informatie over dit merk? Neem dan contact op met ons, of kom langs bij ons in de showroom. Hier staan onze verkoopmedewerkers graag voor u klaar met advies en inspiratie.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Alcoceram Ceramica

Alcoceram Ceramica is een Spaanse tegelfabrikant. Alcoceram produceert keramische tegels op basis van huidige trends maar kijkt hierbij ook naar traditionele afwerkingen. Het meest bijzondere aan Alcoceram Ceramica is dat de tegels nog op een authentieke manier worden geproduceerd, namelijk met de hand. Op deze manier wordt ieder design exclusief gemaakt door gespecialiseerde handen. Zo is het bedrijf erin geslaagd om unieke collecties op de markt te brengen. Regge Tegels & Vloeren staat in direct contact met deze fabrikant uit Spanje. Hierdoor kunnen wij de tegels aanbieden tegen scherpe prijzen en snelle levertijden. Alcoceram tegels koopt u dan ook bij Regge Tegels & Vloeren.

De collecties van Alcoceram

Alcoceram Ceramica is erin geslaagd een pionier te worden op het gebied van traditionele, handgemaakte tegels. De traditionele tegels uit het assortiment zijn kenmerkend voor de streek waar de fabriek is gevestigd. Zodra een ontwerp voor de tegels gekozen is worden de tegels een voor een geschilderd door specialisten, waardoor iedere tegels exclusief en uniek is. Sommige collecties uit dit assortiment worden zelfs nog met de handgeschilderd! Dit kenmerkt de passie van deze fabrikant voor haar producten. Voor zowel zakelijke als particuliere projecten kunt u de tegels uit deze collecties gebruiken.

De collectie Alcoceram Malaga

Veruit de populairste tegel uit dit assortiment is de Alcoceram Malaga. De Alcoceram Malaga is een collectie keramische tegels in het formaat van 10x10 cm. De 10x10 cm tegels worden afgewerkt met prachtige kleurvariaties. De kleurvariaties zijn in vele mogelijkheden verkrijgbaar. Van metallic kleuren tot kleuren als rood, groen en geel. Zo is de Malaga collectie altijd een vrolijke verschijning. De Malaga is een tegel die vooral als wandtegel gebruikt kan worden. De kleuren worden afgewerkt met een matte of glanzende toplaag. Deze collectie wordt vooral als wandtegels gebruikt.

Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag over Alcoceram

Regge Tegels & Vloeren kan u voorzien in goede prijzen en snelle levertijden. Dit doordat wij een directe importeur van dit tegelmerk zijn. Bent u op zoek naar meer informatie over Alcoceram tegels? Neem dan gerust contact met ons op, of kom eens langs bij ons in de showroom. Wij adviseren u graag over de tegels van dit merk, samen met scherpe prijzen en snelle levertijden. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van het assortiment: