Gardenia Orchidea

Gardenia Orchidea is een Italiaanse producent van keramische tegels die de nadruk legt op innovatieve productietechnieken en design om zo steeds met revolutionaire concepten de markt te herdefiniëren. In een speciaal samenwerkingsverband met modehuis Versace Home zijn speciale tegelseries en badkamermeubels op de markt gebracht. Dankzij de innovatieve productietechnieken zijn de tegels van Gardenia Orchidea van topkwaliteit en daarnaast ook ecologisch verantwoord geproduceerd.

Regge Tegels & Vloeren kan het gehele assortiment van Gardenia Ceramica aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Over het bedrijf Gardenia Ceramica

Ceramiche Gardenia Orchidea is een Italiaans bedrijf dat sinds 1961 bezig is met de vervaardiging van keramische wand- en vloertegels. Sinds 1961 is Gardenia Ceramica bezig met het ontwikkelen voor een stijl die synoniem is voor Italiaanse stijl, uitmuntendheid en kwaliteit. Met dit als waarden is Gardenia Orchidea ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf dat wereldwijd in meer dan 100 landen actief is. Elk jaar produceert het bedrijf dan ook met 280 werknemers bijna 4 miljoen vierkante meter aan keramiek voor vloer en wand! Gardenia Orchidea is een tegenwoordig een toonaangevend bedrijf dat de geest van Italiaans design uitdrukt in de vorm van keramiek. Door een diepgaand onderzoek naar de kwaliteit van materialen weet Gardenia Orchidea ook tegels te creeeren die kwalitatief hoogwaardig zijn.

Het Gardenia Orchidea assortiment

Gardenia Orchidea verzorgt de volledige productiecyclus en beheert rechtstreeks alle fasen van de productie van zijn keramiek, van glazuren tot speciale versieringen, met inbegrip van vakmanschap en handdecoratietechnieken, die kenmerkend zijn voor de beste tradities van de sector. Door op dit proces de focus te leggen, weet Gardenia Orchidea een ruim en gevarieerd assortiment te creeeren. Voor iedereen heeft Gardenia Ceramica wel een geschikte tegel binnen het assortiment. Zeer populaire series uit het assortiment van Gardenia Ceramica zijn bijvoorbeeld de Gardenia Concept Stone, Origini en Esedra. Versier bijvoorbeeld uw keuken of badkamer met de toepassing van deze tegels als wandtegels.

20 mm tegels voor buiten

Tegels van Gardenia Ceramica zijn ook voor buiten te verkrijgen. Dit zijn enkele collecties. De volgende collecties hebben een 20 mm afwerking om te gebruiken als terrastegel: Amboise, D.Sign, Just Code, Just Life, Just Mix en Native. Met de dikte van 20 mm zijn deze Gardenia tegels geschikt tegen de omstandigeheden van tuin en terras.

Gardenia tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren kan het gehele assortiment van Gardenia tegels aanbieden tegen de scherpste prijs. Dit komt doordat wij een directe importeur en dealer zijn van dit Italiaanse merk. Bent u geïnteresseerd in de tegels van Gardenia of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op, of breng een bezoek aan onze showroom. Voor een zakelijk project op zoek naar Gardenia tegels? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van tegels uit het assortiment van Gardenia Orchidea