Argenta Tegels

Argenta Tegels produceert keramische tegels voor zowel binnen-als buitengebruik. Argenta heeft een zeer breed assortiment van diverse formaten en designs. Dit alles binnen unieke collecties, waarbij het lijkt dat voornamelijk de moderne en eigentijdse modellen er uit springen.

Interesse in Argenta tegels? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan om een scherpe prijs te krijgen. Voor advies en meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen, of langskomen bij ons in de showroom.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De tegels van Argenta Ceramiche

Argenta ziet het als missie om een assortiment te ontwikkelen met hoogwaardige keramisch tegels die in alle ruimte kwaliteit, functionaliteit en schoonheid kunnen geven. Hierbij wil Argenta het assortiment maken voor zowel commerciële als particuliere projecten om ze de gehele markt van keramische tegels te kunnen bedienen. Een deel van het assortiment van Argenta is ook te verkrijgen als buitentegel.

Het Arenta milieuvriendelijk produceren

Argenta heeft een eigen milieuproductdeclaratie opgesteld. Hierin stelt Argenta te produceren met zo min mogelijk vervuiling van lucht, water en bodem. Op deze manier blijft de productie van keramische tegels goed voor mens en milieu.

Argenta tegels kopen

De tegels van Argenta koopt u bij Regge Tegels & Vloeren tegen een zeer scherpe prijs. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Wij voorzien u graag in scherpe prijzen met een bijpassend advies op maat!
Architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van het assortiment