Nuovocorso

Nuovocorso is een nieuw merk op de markt. Nuovocorso tegels produceert keramische tegels met een uniek productieproces: extrusie, een vergeten technologie in de tegelwereld. Hierdoor weet Nuovocorso unieke collecties op de markt te brengen met een eigen stijl en karakter, samen met een gegarandeerde, hoogwaardige kwaliteit van keramiek!

Interesse in Nuovocorso Tegels? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen. Bent u op zoek naar een specifieke collectie van dit merk of naar meer informatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen bij ons in de showroom.

Product info

Enkele series uit het assortiment

Extrusie techniek door Nuovocorso

Nuovocorso heeft de extrusie techniek dermate verfijnd en verbeterd, dat ze nu tegels en platen met maximale maten van 60×180 cm, 66×200 cm en zelfs 120×300 cm kunnen maken. Nuovocorso vervaardigt porseleinen tegels middels innovatieve technieken, met oog voor het milieu. Oud materiaal wordt hergebruikt en besparing en beperking van CO2 uitstoot staat bij Nuovocorso hoog in de prioriteitenlijst. Naast het leveren van uitmuntende kwaliteit keramische tegels uiteraard! Regge Tegels & Vloeren geeft graag advies en meer informatie over de keramische producten van dit Italiaanse merk. Doordat wij dealer zijn in Nederland kunnen wij u voorzien in een snelle levertijd samen met scherpe prijzen.

Nuovocorso Big Slabs

Nuovocorso Big Slabs is het onderdeel van dit Italiaanse bedrijf gespecialiseerd in de productie van keramiek in extra grote formaten. Dit zijn formaten van bijvoorbeeld 160x320 cm. De grote formaten van deze platen worden aangeboden in meerdere diktes. Dit zijn de volgende 3 diktes: 6,5 mm, 12 mm en 2 cm. De Nuovocorso Big Slabs zijn te gebruiken voor verschillende afwerkingen. Bijvoorbeeld de standaardafwerkingen van vloeren en wanden binnen en buiten. Maar andere oppervlaktes, zoals aanrechtbladen, tafels en wastafels in de badkamer. Creëer op ieder oppervlak een prachtig geheel door de toepassing van de Nuovocorso Big Slabs.

Nuovocorso tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Nuovocorso tegels. Hierdoor kunnen wij de scherpste prijs samen met deskundig advies aanbieden! Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Langskomen bij ons in de showroom voor advies van onze verkoopmedewerkers kan uiteraard ook. Voor een zakelijk project op zoek naar de tegels van dit merk? Dan kunt u contact met ons opnemen via het zakelijk contactformulier. Staat de tegel van dit merk die u zoekt hier niet bij? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen!

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen