Nuovocorso Concrete

Nuovocorso Concrete is een gave lijn voor een stoer en stijlvol interieur. Door de extrusie techniek kunnen deze tegels in grootformaat ontwikkeld worden. Nuovocorso Concrete tegels zijn verkrijgbaar in 4 prachtige kleuren en verschillende afmetingen.

Lees meer over Nuovocorso Concrete

Enkele afbeeldingen van de Nuovocorso:


Concrete Mud


Concrete White


Concrete Ash


Concrete Antracite

Lees meer over Nuovocorso Concrete

Nuovocorso Concrete toepassingen

De Concrete  serie heeft een groot, betonlook oppervlak met meerdere texturen voor een gevarieerd effect aan het oppervlak. De Concrete heeft een betoneffect, dat geschikt is voor ruimtes die een stedelijk of industriële en moderne uitstraling nodig hebben, bijvoorbeeld commerciële of openbare ruimtes. Maar deze serie is ook prima te gebruiken om een keuken, badkamer of woonkamer van een stedelijke of industriële uitstraling te voorzien. Het kleurenpallet wordt aangeboden in 4 verschillende, neutrale en trendy kleuren die gemakkelijk gecombineerd kunnen worden.

Ook heeft de Concrete serie een innovatieve XL-maat, 120×120 cm, dat zorgt voor een groot oppervlak met weinig voeg.  Deze maat gaat helemaal mee met de huidige trends op het gebied van architectuur en design.

Nuovocorso Concrete kleuren en afmetingen

Kleuren:
– Concrete Antracite
– Concrete Ash
– Concrete Mud
– Concrete White

Afmetingen:
120×120 cm

Nuovocorso tegels kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Nuovocorso tegels. Hierdoor kunnen wij de scherpste prijs samen met deskundig advies aanbieden! Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!