Mosa Tegels

Mosa tegels staat bekend om het bijzondere design en hoge kwaliteit. De keramische vloer- en wandtegels worden gemaakt met focus op duurzaamheid, zowel voor het milieu als voor de klant. Met een gevarieerd assortiment weet Mosa unieke mogelijkheden te creëren die voor iedereen een geschikte tegel geeft, in de vorm van hoogwaardig keramiek.

Regge Tegels & Vloeren kan het assortiment van Mosa Tegels aanbieden tegen een scherpe prijs. Benieuwd naar de scherpe prijzen? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Afbeeldingen van het assortiment van Mosa Tegels

Mosa Tegels bij Regge Tegels & Vloeren

De populairste tegelseries van Mosa zijn onder andere de Terra Tones, Terra XXL, Global Collection en uiteraard de Mosa Terra Maestricht.

Mosa tegels hebben door de jaren heen een reputatie verkregen van keramische vloer- en wandtegels met een hoogwaardige uitstraling en kwaliteit. Mosa is een Nederlandse tegelproducent met meer dan 130 jaar ervaring. Tijdens het ontwerp- en productieproces zet Mosa zich sterk in voor duurzaamheid en worden de Cradle-to-Cradle-principes gevolgd. De nadruk op design wordt bijvoorbeeld zichtbaar in de Terra Tones, die in 3 verschillende kleurtinten en formaten geleverd worden. Deze worden tegelijk gebruikt om een levendige en speelse ruimte te creëren. Keramische tegels van Mosa zijn slijt- en krasvast waardoor ze een lange levensduur hebben en gemakkelijk in het onderhoud. De applicatiemogelijkheden maken de Mosa tegels divers in het gebruik voor zowel binnen als buiten. Regge Tegels & Vloeren kan deze prachtige tegels leveren tegen de scherpste prijs.

Mosa Tegels kopen?

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Mosa of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. U kunt natuurlijk ook langs komen bij ons in de showroom.

Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen