Mosa Tegels

Mosa tegels staat bekend om het bijzondere design en hoge kwaliteit. De keramische vloer- en wandtegels worden gemaakt met focus op duurzaamheid, zowel voor het milieu als voor de klant.

Mosa tegels

Mosa tegels hebben door de jaren heen een reputatie verkregen van keramische vloer- en wandtegels met een hoogwaardige uitstraling en kwaliteit. Mosa is een Nederlandse tegelproducent met meer dan 130 jaar ervaring. Tijdens het ontwerp- en productieproces zet Mosa zich sterk in voor duurzaamheid en worden de Cradle-to-Cradle-principes gevolgd. De nadruk op design wordt bijvoorbeeld zichtbaar in de Terra Tones, die in 3 verschillende kleurtinten en formaten geleverd worden. Deze worden tegelijk gebruikt om een levendige en speelse ruimte te creëren. Keramische tegels van Mosa zijn slijt- en krasvast waardoor ze een lange levensduur hebben en gemakkelijk in het onderhoud. De applicatiemogelijkheden maken de Mosa tegels divers in het gebruik voor zowel binnen als buiten.

Lees meer over Mosa Tegels

De populairste tegelseries van Mosa zijn onder andere de Terra Tones, Terra XXL, Global Collection en uiteraard de Mosa Terra Maestricht.

Mosa Terra Maestricht

Mosa Terra Maestricht is een van de populairste tegelseries van Mosa. Deze tegelserie wordt gebruikt in zeer diverse omgevingen. Door de speciale productietechnieken van Mosa wordt er een natuurlijk effect op de tegel gecreëerd en is het uiterlijk van elke tegel uniek. De tegels worden maatvast geproduceerd en garanderen de mogelijkheid voor een minimale voegbreedte. De toplaag van de keramische tegels is keihard, vlak, slijtvast en zeer kleurvast. Hierdoor kunt u voor een zeer lange tijd genieten van deze toptegels van Mosa.

Mosa Terra Tones

Terra Tones is een speciale tegelserie van Mosa. Mosa Terra stones is een set van drie tegels in één kleurgroep. Per set is er een lichte, midden en donkere variant aanwezig in gelijke hoeveelheid. Door het mixen van deze kleuren ontstaat een verassend, levendig oppervlak. Met diverse legpatronen is er variatie aan te brengen wat een bepaalde speelsheid geeft zonder druk te zijn. De tegel heeft een subtiel poederachtig vlak, met een ongeglazuurde toplaag.

Mosa Terra XXL

Mosa Terra XXL tegelserie is gericht op grotere formaten. Deze tegelserie is strak minimalistisch en toch luxe tegelijk. Een werkelijk prachtige tegel voor zowel vloer en wand en combineerbaar met diverse stroken ter variatie.

Mosa Global Collection

Mosa Global Collection bestaat onder andere uit tegels van verschillende formaten, kleuren, diktes en texturen. Mosa keramische tegels uit de Globalgrip zijn populair in badkamers en keukens vanwege de antislip textuur van de tegels. In combinatie met de tegels uit de Global Collection kunt u een ruimte tot een geheel vormen zonder de functionaliteit van de antislip tegels te verliezen.

De volledige collectie van Mosa omvat:

10thirty Ceram Kho Liang Ie Collection Mosa XXS Terra XXL
7000 Cerawall Ledo Pietmonte Terra XXL One by One
9000 Cobination Quartz Linea LED Quartz The White Collection
15thirty Accent Foxtrot More than White Size 75 Trocadero
15thirty Collection Galactica Mosa Colors Softgrip Vesta
15thirty Greys Global Collection Mosa Matt Collection Softline Vesta
15thirty Warm&Cool Globalgrip Mosa Mix & Mosaics Terra LED Villa
30thirty Greys Mosa Murals Terra Maestricht Xtreme
Beige & Brown Holland 2040 Mosa Project Terra Maestricht planks
Casa Holland Plus Mosa Shower Drain Terra Tones

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Mosa of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!