Mosa Residential

De Mosa Residential is een collectie betonlook tegels voor op de vloer en wand. Mosa Tegels heeft deze overzichtelijke collectie tegels op de markt gebracht om de basis te kunnen vormen voor ruimtes met een modern design. Met meerdere kleurvariaties en afmetingen kan de Mosa Residential aangepast worden naar het gebruik bij uw project.

Benieuwd naar een scherpe prijs voor de Mosa Residential? Dan kunt u een geheel vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan direct contact met ons op. Of breng een bezoek aan onze showroom waar de verkoopmedewerkers graag voor u klaar staan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Mosa Residential Collectie

De Mosa Residential collectie is een collectie die een strakke betonlook tegel weergeeft. De Mosa Residential collectie bestaat in totaal uit 7 kleurvariaties. Deze kleurvariaties lopen van lichte tot donkere kleur. Op deze manier kunnen de kleur worden aangepast naar wens qua gebruik. Met het aantal van 10 formaten kan ook het formaat worden aangepast naar het gebruik in uw ruimte. Mosa Tegels heeft de Residential collectie op de markt gezet om alle ruimtes van nieuwe projecten op een simpele manier van een stoere look te voorzien.

Kleuren en afmetingen

De Mosa Residential kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Residential Grey
  • Residential White
  • Residential Cool Grey
  • Residential Dark Grey
  • Residential Beige
  • Residential Cream
  • Residential Warm Grey

Formaten:

15x15 cm, 15x30 cm, 20x25 cm, 10x60 cm, 30x30 cm, 15x60 cm, 30x45 cm, 30x60 cm, 45x45 cm, 60x60 cm.

Mosa Residential betonlook tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren geeft u graag een scherpe prijs voor de Mosa Residential tegels. Vraag voor deze prijs direct een vrijblijvende offerte aan. Wilt u meer informatie en advies over deze collectie? Neem dan contact met ons op, of breng een bezoek aan de showroom. Voor een zakelijk project op zoek naar de tegels uit de Mosa Residential collectie? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze collectie