Vogue Ceramica

Vogue Ceramica is een Italiaanse producent van het modulaire Vogue-systeem: een innovatief nieuw allesomvattend modulair concept in combinatie met twee keramische systemen die ieder uniek zijn. De eerste met vierkante vormen (system square) en de andere met behulp van rechthoeken. Het kenmerk van beide systemen is de modulaire beschikbaarheid en dat in een breed scala van kleuren.

De scherpste prijs voor tegels uit het assortiment van Vogue Ceramica. Regge Tegels & Vloeren kan u hier in voorzien, vraag direct een vrijblijvende offerte aan of kom voor inspiratie en advies langs bij ons in de showroom. Meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Product info

Enkele series uit het assortiment

Het bedrijf Vogue Ceramica

Sinds het jaar 1978 is Ceramica Vogue bezig met de vervaardiging van keramische wand- en vloertegels. Ceramica Vogue richt de visie van productie op het bedienen van interieurontwerpers, architecten en binnenhuisarchitecten. Maar ook voor de consument zijn er voldoende mogelijkheden binnen het assortiment. De kenmerken van het bedrijf Vogue Ceramica zijn uitmuntendheid, elegantie en typisch Italiaans design in de vorm van keramiek. Op deze manier is het een bedrijf geworden dat bekend staat als toonaangevend op de markt van keramische wand- en vloertegels. Dit is tegenwoordig uitgegroeid tot een bedrijf dat jaarlijks meer dan 2,5 miljoen vierkante meter aan keramiek produceert.

Ceramica Vogue Tegels assortiment

Vogue Ceramica geeft een uitgebreid assortiment van keramische vloer- en wandtegels in verschillende afmetingen en afwerkingen, allemaal voorzien van speciale stukken of mozaiek-vormen. Hiermee biedt Vogue tegels u de mogelijkheid om te kiezen tussen uitzonderlijke oplossingen op maat voor de inrichting van uw ruimte. De uitstekende technische prestaties en de aandacht voor innovatie kenmerken de producten van het merk Ceramica Vogue, waardoor een breed scala aan milieuvriendelijke tegelcollecties ontstaat die ontworpen zijn om interieurs en exterieurs te voorzien van innovatieve oplossingen, geschikt voor privé-ruimtes maar ook ideaal voor openbare ruimtes zoals scholen, ziekenhuizen en zwembaden. Op deze manier wil Ceramica Vogue mogelijkheden voor uw huis bieden die altijd indruk maken!

Mogelijkheden voor het zwembad met Vogue Pool

De mogelijkheden van Vogue Pool zijn mogelijkheden die speciaal gebouwd zijn voor zwembaden. Dit zijn tegels, speciale stukken en accesoires die ideaal zijn voor de betegeling van een zwembad. Uit de Vogue Pool collectie zijn de producten dan ook speciaal geproduceerd voor de toepassing rondom het zwembad. Dus voor zwembad tegels van een goede kwaliteit kunt u gebruik maken van een mogelijkheid uit de Vogue Pool collectie. Regge Tegels & Vloeren geeft ook graag advies over de mogelijkheden van tegels voor het zwembad uit het assortiment van Vogue tegels.

Vogue Ceramica Tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren biedt het assortiment van Vogue Ceramica aan tegen de scherpste prijs. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. U kunt uiteraard ook bij ons in de showroom langskomen. Bent u architect of designer? Of bezig met een zakelijk project en hiervoor op zoek naar een Vogue tegel? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen