Naxos Ceramica

Naxos Ceramica is een Italiaanse fabrikant van keramische tegels. Dit merk onderscheidt door zich te richten op design tegels, die voorop lopen bij de nieuwste trends. Vele varianten qua designs, kleuren en afmetingen zijn verkrijgbaar in het assortiment van Naxos Ceramica.

Heeft u interesse in tegels uit het assortiment van Naxos? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Naxos Ceramica Assortiment

Het assortiment van Naxos Ceramica is erop gericht om mogelijkheden te bieden aan ieder project, of dit nou particulier of commercieel is. Exclusieve kleuren, stijlen en designs worden aangeboden in het assortiment, waarmee iedere vloer of wand uniek gemaakt kan worden. Ook let Naxos Tegels zeer op het produceren van kwalitatief hoogwaardige producten, zodat er jarenlang genoten kan worden van een prachtige uitstraling.

De collecties

Naxos Ceramica voert een assortiment van ongeveer 20 collecties, die iedere look wel vertegenwoordigen. De populairste series zijn de Naxos Rhapsody, Naxos Fiber, Naxos Raku en de Naxos Vison.

Meer informatie over Naxos Tegels?

Wilt u meer informatie over de tegels van Naxos Ceramica? Neem dan gerust eens contact met ons op of bezoek onze showroom. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van het assortiment