Azuvi Tegels

Het Spaanse merk Azuvi combineert ambachtelijke tegelkwaliteit met innovatieve en tijdloze designs. Dit traditiemerk heeft ruim zestig jaar ervaring in het maken van unieke keramische tegels. Met wand- of vloertegels van Azuvi geeft u elke ruimte een stijlvolle uitstraling.

Bent u geïnteresseerd in één van de collecties uit het assortiment van Azuvi? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Regge Tegels & Vloeren kan u daarnaast ook van advies voorzien samen met een scherpe prijs. Vraag hiervoor direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Het merk Azuvi

Azuvi, een bedrijf gewijd aan het ontwerp en de productie van keramiek, begon zijn weg in 1956 in de Spaanse stad Vila-real. De gepassioneerde tegelfabrikant concentreert zich op vernieuwende concepten en eigentijdse projecten. Mooie kwaliteitsproducten, onderscheidend door het grote aanbod decortegels voor op de vloer en wand in uni-kleuren, gecombineerd met creatieve patronen geven de ruimte een unieke en onderscheidende touch.

Toepassing van Azuvi Tegels

Producten van dit merk zijn verkrijgbaar in vele formaten, geschikt voor een mooi detail tot een hele wand of vloer. Met het uitgebreide assortiment is er voor elke stijl en ieder interieur een passende oplossing.

Azuvi Tegels te koop bij Regge Tegels & Vloeren

Heeft u interesse in een serie van Azuvi? Wij kunnen alle series leveren en aangezien wij korte lijnen hebben met de fabrikant kunnen wij de allerbeste prijs garanderen. Kom gerust eens inspiratie opdoen in onze showroom, onze verkoopmedewerkers voorzien u graag in advies. Of neem voor meer informatie contact met ons op. Uiteraard kunt u ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website. Bent u een architect, interieurdesigner of bezig met een zakelijk project? Ook dan voorziet Regge Tegels & Vloeren u graag in de scherpste prijs voor Azuvi. Neem hiervoor contact op met één van onze accountmanagers via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen uit het assortiment: