Viva Made Ceramica

Viva Made Ceramica is een Italiaanse producent van keramische vloer- en wandtegels. Viva Made produceert keramische tegels met bijzondere en opvallende looks die geschikt zijn voor ieder interieurontwerp. Daarnaast staat Viva Made Ceramica voor de kwaliteit van Made in Italy waardoor elke vloer en wand duurzaam is.

Heeft u interesse in een serie van Viva Made Ceramica? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie over dit merk contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Viva Made Ceramica voor exclusieve ontwerpen

Viva Made Ceramica produceert haar keramische vloer- en wandtegels speciaal voor degene die een unieke, exclusieve sfeer in de ruimte wil creeren. Dit wordt vertaald in de prachtige collecties van Viva Made. Ook bent u bij de keuze voor een keramische tegel uit het Viva Assortiment van hoogwaardige kwaliteit, doordat dit bedrijf qua technologie voorop loopt.

Viva Made is een onderdeel van de Emil Ceramica Group. Binnen de Emil Group zitten meerdere producenten van keramische tegels. Door met meerdere merken samen te produceren versterken de merken elkaar onderling waar u als klant van profiteert.

Het Viva Made assortiment

Verschillende looks en stijlen zijn verwerkt in het assortiment van Viva Made Ceramica. Naast standaard stijlen, zijn dit ook unieke stijlen, zoals de Viva Made Unique Combinations, en Narciso die kunnen worden gebruikt om interieus van een eigen sfeer te voorzien. De populairste series uit het assortiment zijn de Viva Made Heritage en de Dotcom.

Een scherpe prijs voor Viva Made Tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren kan u voorzien in een scherpe prijs voor Viva Made Tegels, vraag voor deze scherpe prijs een vrijblijvende offerte aan of neem voor meer informatie over dit merk contact met ons op. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van het assortiment