Graniti Fiandre

Graniti Fiandre is een producent van keramische tegels die wereldwijd bekend is om haar prachtige en gevarieerde assortiment. Graniti Fiandre verkoopt haar producten in meer dan 100 landen over de hele wereld. Het bedrijf bedoeld constant door innovatief te denken unieke keramische wand- en vloerafwerkingen op de markt te brengen, samen met een hoge kwaliteit.

Heeft u interesse in een tegel uit het assortiment van Graniti Fiandre en wilt u een scherpe prijs weten? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie direct contact met ons op. Regge Tegels & Vloeren kan u als directe importeur van deze tegels voorzien in scherpe prijzen samen met snelle levertijden.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Over Graniti Fiandre

Graniti Fiandre is een bedrijf afkomstig uit Italie. Hier is het bedrijf al meer dan 50 jaar bezig met de vervaardiging van keramiek. Dit Italiaanse bedrijf verkoopt haar producten wereldwijd in meer dan 100 landen. Graniti Fiandre is dan ook een internationale bekende producent van geavanceerde keramische producten. Graniti Fiandre tegels onderscheidt zich door voortdurend een gedetailleerd en innovatief onderzoek door te voeren, om hierdoor uitstekende producten voor zowel zakelijk als particulier te creeren. Voor allerlei projecten heeft dit Italiaanse bedrijf al de afwerkingen voor vloer of wand mogen verzorgen.

Het assortiment van dit merk

Graniti Fiandre Tegels richt het assortiment er op in om vele mogelijkheden te bieden voor iedere klant. Dit doet het merk door verschillende looks met een goed oog op detail weer te geven. Voor iedere afwerking en wens kan hierdoor een mogelijkheid worden gegeven. Uit het assortiment zijn de Graniti Fiandre Ford, Maximum en de Marble Lab enkele zeer populaire series. Door voortdurend bezig te zijn met ontwikkeling van het productie proces is ook de kwaliteit van het assortiment hoogstaand. En kunnen de tegels van Fiandre in alle ruimtes worden gebruikt. Ga bijvoorbeeld voor keramisch parket in de badkamer of keuken. Of voor prachtige keramische wandtegels bij u in de woonkamer.

Graniti Fiandre Maximum

Maximum van Graniti Fiandre is een innovatieve mogelijkheid om extra grote formaten van keramische marmer, natuursteen, hout en betonlook effecten. Door de Maximum kunnen series van Graniti Fiandre in extra grote formaten tot wel 300 x 150 cm worden verkregen!

Tegels van Graniti Fiandre kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een dealer van Graniti Fiandre tegels in Nederland. Deze tegels vindt u bij ons dan ook tegen een scherpe prijs. Daarnaast kunnen wij u de tegels voorzien met snelle levertijden. Wilt u meer informatie over de tegels van Graniti Fiandre? Neem dan direct contact met ons op, of breng een bezoek aan onze showroom. Hier staan de verkoopmedewerkers graag voor u klaar. Voor een zakelijk project op zoek naar tegels van dit Italiaanse merk? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van het assortiment