Savoia Italia

Savoia Italia bestaat reeds sinds 1976. Savoia Italia biedt optimale oplossingen in termen van kwaliteit, prijs en techniek biedt. Er zijn meer dan 100 collecties die voldoen aan de behoeften van elke architect: muur- en vloertegels in een breed scala aan kleuren, formaten en soorten oppervlakken, evenals decors en speciale elementen.

Regge Tegels & Vloeren heeft directe contacten met de fabriek van Savoia Italia tegels, waardoor wij ook de collecties kunnen aanbieden tegen de scherpste prijs samen met een goed en bijpassend advies. Vraag voor de scherpste prijs meteen een vrijblijvende offerte aan, of kom gerust eens langs bij ons in de showroom. Wilt u meer informatie over de tegels van dit merk? Neem dan direct contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Savoia Italia uit Italië

Het Italiaanse merk Savoia Italia is opgericht in 1976. Sindsdien maakt het bedrijf al meer dan 40 jaar keramische producten met uitstekende en unieke kwaliteiten. Savoia Italia heeft een assortiment aan keramische tegels waar voor iedere consument een keus tussen zit. Door constant de wens van de markt in de gaten te houden, weet Savoia moderne en hedendaagse series te creëren. Maar door ook waarde te hechten aan het verleden heeft Savoia ook collecties met een eigentijdse look die altijd mee kan. Kortom; Savoia Italia produceert keramische wand- en vloertegels voor alle denkbare projecten!

Het assortiment van Savoia Tegels

Al decennia lang is Savoia Tegels bezig met de vervaardiging van hoogwaardige keramische vloer- en wandbekleding. Het assortiment van dit merk richt zich er op om bijzondere tegels te creëeren. Dit zijn tegels met patronen, vormen of kleurvariaties die opvallend zijn in iedere ruimte. Op deze manier onderscheidt het assortiment van Savoia Italia tegels zich van andere tegelmerken. Daarnaast staan de tegels natuurlijk voor de kwaliteit en duurzaamheid die u mag verwachten van een Italiaans tegelmerk!

Tegels van Savoia Italia kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren kan alle collecties van Savoia Italia aanbieden tegen de scherpste prijs. Vraag voor deze scherpste prijs direct een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. U kunt natuurlijk ook gerust langskomen bij ons in de showroom. Architect , interieurontwerper of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van het assortiment