Cerrad

Al meer dan twintig jaar is Cerrad bezig met het creëeren van unieke keramische producten met een eigen stijl. Hierbij let het bedrijf op het voldoen aan de hoogste normen qua kwaliteit. Door een frisse blik op modern design is Cerrad wereldwijd bekend geworden met haar collecties aan keramische wand- en vloertegels.

U bent op zoek naar een scherpe prijs voor de tegels van dit merk? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan! Wilt u meer informatie of advies over de tegels van dit merk? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom of neem direct contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Cerrad gevestigd in Polen

Cerrad is een bedrijf gevestigd in Polen. Hier is het bedrijf al meer dan 20 jaar bezig met de productie van keramiek. Het Poolse bedrijf doet dit met de kernwaarden van professionaliteit, innovatie en unieke ontwerpen. Zo sluit het assortiment aan keramische tegels van Cerrad goed aan op modern design en de laatste trends. Zo levert het bedrijf nieuwe mogelijkheden voor architecten en interieurontwerpers voor originaliteit gecombineerd met kwaliteit. De keramische tegels van Cerrad worden geproduceerd voor iedere ruimte bij u in huis. Of voor het gebruik binnen een commercieel of zakelijk project.

Een uniek assortiment

Het unieke Cerrad assortiment wordt gekenmerkt door verscheidene looks die in het assortiment zijn verwerkt. De inspiratie hiervoor wordt gehaald door materialen uit verschillende werelden. Denk bijvoorbeeld aan natuurlijke houttexturen, minimalistische betonoppervlaktes of de schoonheid van natuursteen en marmer. Een verscheidenheid aan ontwerpen, kleurvariaties en formaten maken alle ideëen van interieurs mogelijk. Geef u zelf een volledige ontwerpvrijheid door te kiezen voor een Cerrad tegels. Wat zijn de bekendste collecties uit dit assortiment? Dat zijn bijvoorbeeld de Cerrad Marquina, Batista of Giornata. Echter kunt u alle series van Cerrad Ceramica verkrijgen bij Regge Tegels & Vloeren tegen een mooie prijs.

Een scherpe prijs voor Cerrad tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Een scherpe prijs voor Cerrad tegels vindt u bij Regge Tegels & Vloeren. Wanneer u benieuwd bent naar deze scherpe prijs kunt u een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Bent u op zoek naar advies of meer informatie over dit merk? Dan kunt u altijd een bezoek brengen aan onze showroom of contact met ons opnemen. Bent u bezig met een zakelijk project? En voor dit project op zoek naar een tegel uit het assortiment van Cerrad? Dan kunt u contact met ons opnemen via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van het assortiment