Pamesa Ceramica

Pamesa Ceramica produceert al meer dan 40 jaar keramische wand- en vloerafwerkingen. Het assortiment van Pamesa Ceramica wordt gekenmerkt door de veelzijdigheid gecombineerd met hoogwaardige kwaliteit. Met deze variatie is er voor ieder project en voor iedere wens wel een keus te maken binnen dit assortiment!

Een scherpe prijs ontvangen voor tegels van Pamesa Ceramica? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem voor meer informatie direct contact met ons op. Iedere tegels uit het Pamesa assortiment kunnen wij aanbieden met snelle levertijden en scherpe prijzen!

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Pamesa Ceramica

Waar het bedrijf begon met keramische wandtegels, is Pamesa Ceramica tegenwoordig bezig met de productie van zowel keramische wand- en vloerafwerkingen. Al sinds de jaren negentig van de vorige eeuw is Pamesa hiermee bezig. Met deze ervaring brengt Pamesa Ceramica hoge kwaliteit aan keramische tegels op de markt. Bent u op zoek naar een tegel van Pamesa Ceramica? Dan adviseert Regge Tegels & Vloeren u graag en daarbij voorzien wij u ook graag in de scherpste prijzen.

Overal gebruik maken van Pamesa Tegels

De verschillende stijlen die verwerkt zijn in het assortiment van Pamesa Ceramica kennen wijde mogelijkheden tot gebruik. De verschillende marmerlook, houtlook, betonlook en natuursteenlook series binnen dit assortiment geven u de ruimte om ook de vloer of wand te verwerken naar uw wens. Waar Pamesa Tegels zich nog extra op richt, is het produceren van XXL-Formaten van bijvorbeeld 120x120 cm of 120x240 cm, die ook de kwaliteit van hoogwaardig keramiek behouden.

Pamesa Ceramica bij Regge Tegels & Vloeren

Pamesa Ceramica kan door Regge Tegels & Vloeren geleverd worden tegen scherpe prijzen samen met een snelle levertijd. Vraag voor een scherpe prijs voor een serie uit het assortiment van Pamesa Tegels direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. Bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van het assortiment