Pamesa Art

De Pamesa Art is een betonlook collectie keramische tegels van Pamesa Ceramica. Waar betonlook tegels zich tegenwoordig vaak kenmerken door een groter formaat is dit niet het geval bij de Pamesa Art. De Art collectie is namelijk enkel verkrijgbaar in het formaat van 22,3x22,3 cm.

Benieuwd naar een scherpe prijs voor de Pamesa Art tegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of een bezoek aan de showroom brengen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Pamesa Art Collectie

De Pamesa Art betonlook collectie is verkrijgbaar in 3 kleurvariaties. Deze 3 kleurvariaties passen goed bij de stoere uitstraling van betonlook. De kleinere formaten van deze collectie kunnen zowel op de vloer als op de wand gebruikt worden. Met het formaat van 22,3x22,3 cm wordt extra levendigheid aan de vloer of wand gegeven.

Kleuren en afmetingen

De Pamesa Art collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen

Kleuren:

  • Art Blanco
  • Art Gris
  • Art Marengo

Afmetingen:

22,3x22,3 cm

De Pamesa Art kopen bij Regge Tegels & Vloeren

De Pamesa Art koopt u tegen een scherpe prijzen bij Regge Tegels & Vloeren. Samen met een goed advies op maat. Voor een scherpe prijs kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Of neem voor meer informatie contact met ons op. Met een zakelijk project bezig en op zoek naar de Art Pamesa? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de collectie