Panaria Memory Mood

De Panaria Memory Mood is een keramische tegel met de uitstraling van modern betonlook, maar ook met de touch van een verweerd oppervlak uit het verleden. De Memory Mood is momenteel een erg populair serie, door de samenkomst van traditie en moderniteit. Door de combinatie van twee invloeden creëert u een warme, gezellige sfeer in huis en ook nog eens in de voordelen van hoogwaardig keramiek!

Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan voor de scherpste prijs voor de Memory Mood, of kom voor advies en inspiratie langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Afbeeldingen van de Memory Mood collectie

Panaria Memory Mood collectie

De Memory Mood keramische tegel heeft een oppervlak dat gevoelens oproept van een door tijd gecorrigeerd betonoppervlak. Dit geeft een modern, elegant en eenvoudig oppervlak, perfect voor open en goed verlichte ruimtes. De Memory Mood collectie staat voor een nieuwe materie die emoties uit het verleden oproept, in de vorm van een eigentijds en ellegant oppervlak, te verkrijgen in 6 kleurvariaties. Dus ook nog eens aan te passen wens!

Memory Mood toepassing

De eigentijdse uitstraling van de Memory Mood is in vele ruimtes toe te passen. Door de neutrale doch unieke uitstraling kan in elke ruimte een rustieke uitstraling worden gecreëerd. Perfect voor bijvoorbeeld entreehallen, kantoorruimtes of museums. Maar ook bij u thuis komt deze tegel goed tot zijn recht.

Memory Mood kleuren en afmetingen

De Memory Mood is verkrijgbaar in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Memory Mood Sheer
– Memory Mood Dim
– Memory Mood Keen
– Memory Mood Copper
– Memory Mood Hazel
– Memory Mood Creamy

Ook is de Memory Mood verkrijgbaar in een speciale Decor afwerking. Kijk voor deze Decor afwerking tussen de afbeeldingen.

Afmetingen:
20×20 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 90×90 cm

Panaria Memory Mood kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Panaria tegels. Daarom kunnen wij u ook voor de Memory Mood in de scherpste prijs voorzien. Klik hier om meteen een vrijblijvende offerte aan te vragen voor de scherpste prijs.

Wilt u meer informatie over de Panaria Memory Mood? Neem dan contact met ons op!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen