Fioranese Cementine

In de Fioranese Cementine tegelcollectie, ontmoet traditie modern design in de vorm van harmonieuze ontwerpen. Deze collectie bestaat uit klein-formaat tegeltjes van 20×20 cm, met de fraaie, unieke decoroppervlakken. Deze decoroppervlakken hebben fraaie tekeningen en zijn bruikbaar voor wand- en vloerafwerkingen. Lees hier meer over deze collectie van Fioranese tegels, of bekijk direct de afbeeldingen.

Heeft u interesse in de Cementine collectie? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan voor meer informatie.

Enkele afbeeldingen van de Cementine collectie: 

Lees meer over Fioranese Cementine

Fioranese Cementine collectie

De inspiratie voor de Fioranese Cementine is gecreëerd door een reis door de traditie van decoratie, geïnspireerd door de traditionele cementtegels. Hiermee zijn prachtige graphics gecreëerd voor het oppervlak van deze tegel. Deze tegelcollectie is verkrijgbaar in 11 verschillende tekeningen, en het formaat 20×20 cm.

Cementine toepassing

De Cementine collectie kan toegepast worden in ruimtes die een eigen uitstraling behoeven, die zeker uniek te noemen is. Pas deze collectie in commerciële ruimtes, of juist bij u thuis.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Cementine Colors
– Cementine_1
– Cementine Posa Cementine_1
– Cementine_2
– Cementine Posa Cementine_2
– Cementine_3
– Cementine Posa Cementine_3
– Cementine_4
– Cementine Posa Cementine_4
– Cementine_5
– Cementine Posa Cementine_5

Afmetingen:
20×20 cm

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom voor meer informatie. Voor een scherpe prijs kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Bent u een architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!