Vives Ceramica Tegels

Vives Ceramica produceert kwalitatief hoogwaardige keramische producten met een trendy design. Vives is een innovatief bedrijf dat zich voortdurend aanpast aan nieuwe technologieën en is voorzien van de meest geavanceerde productie-systemen.

Op zoek naar een tegel uit het assortiment van Vives tegen de scherpste prijs? Kom dan eens langs bij ons in de showroom om ook nog eens bijpassend advies te verkrijgen. Meteen de scherpste prijs weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Zoekt u een specifieke tegel van Vives of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Afbeeldingen van het assortiment

Vives Ceramica assortiment

Vives Ceramica biedt voor de consument een ruim assortiment aan hoogwaardige keramische tegels voor vloer en wand. Dit uitgebreide assortiment heeft Vives Ceramica weten te creëren door de laatste trends bij te houden. Vives heeft hiermee keramische produceten weten te creëren voor zowel in woonhuizen als voor andere bestemmingen, zoals grote projecten of projecten van architecten. Regge Tegels & Vloeren kan dit uitgebreide assortiment leveren tegen een zeer scherpe prijs!

Vives Ceramica tegels kopen?

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Vives Cermaica of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen