Vives Tegels

Vives Tegels produceert kwalitatief hoogwaardige keramische producten met een trendy design. Vives Tegels is een innovatief bedrijf dat zich voortdurend aanpast aan nieuwe technologieën en is voorzien van de meest geavanceerde productie-systemen.

Op zoek naar een tegel uit het assortiment van Vives tegen de scherpste prijs? Kom dan eens langs bij ons in de showroom om ook nog eens bijpassend advies te verkrijgen. Meteen de scherpste prijs weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Zoekt u een specifieke tegel van Vives of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Vives Tegels

Vives Tegels is een producent van keramische wand- en vloerafwerkingen uit Spanje. Vives zet in op het bieden van creatieve oplossingen samen met kwalitatief hoogwaardige producten. Dit is de basis die het bedrijf heeft gelegd en daarmee al jarenlang een naam heeft opgebouwd binnen de wereld van keramische tegels. Vives Tegels staat daarom voor kwalitatieve producten met een trendy design die vrijwel overal toepasbaar zijn.

Vives Ceramica assortiment

Vives Ceramica biedt voor de consument een ruim assortiment aan hoogwaardige keramische tegels voor vloer en wand. Dit uitgebreide assortiment heeft Vives Ceramica weten te creëren door de laatste trends bij te houden. Vives heeft hiermee keramische produceten weten te creëren voor zowel in woonhuizen als voor andere bestemmingen, zoals grote projecten of projecten van architecten. Regge Tegels & Vloeren kan dit uitgebreide assortiment leveren tegen een zeer scherpe prijs! De populairste tegels uit het assortiment van Vives zijn de Vives Ceramica 1900 en de Vives Ceramica Vodevil.

Vives Tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een van de verkooppunten van Vives Tegels in Nederland. Door onze directe contacten met de fabriek van Vives Ceramica kunnen wij de tegels uit het assortiment snel leveren tegen scherpe prijzen. Bent u geïnteresseerd in de tegels van Vives Cermaica of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van het assortiment