Atlas Concorde Green Colors

De keramische tegelserie Atlas Concorde Green Colors is gemaakt van keramiek dat geglazuurd is aan het oppervlak, geproduceerd in Italië, gecertificeerd met een Ecolabel en vervaardigd met 99% van de gerecyclede grondstoffen die afkomstig zijn van intern industrieel afval: het is de perfecte combinatie van eco-duurzaamheid en de hightech, topkwaliteit waar Atlas Concorde Tegels bekend om staat.

Regge Tegels & Vloeren kan voor de Greencolors een scherpe prijs aanbieden. Benieuwd naar deze scherpste prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. U kunt ook atlijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Atlas Concorde Greencolors collectie

De Greencolors collectie, een zeer unieke keramische tegelcollectie op de tegelmarkt. Met de felle kleuren die de collectie kenmerken stralen vrolijkheid en gezelligheid. Het kleurenpallet van deze collectie is zeer gevarieerd, met wel 22 (!) verschillende kleuren. Deze kleuren geven ieder een net iets andere uitstraling aan de tegel. De Greencolor serie is verkrijgbaar in het kleine formaat 20×20, dit formaat brengt extra leven in deze toch al bijzondere tegel. Greencolors tegels zijn te gebruiken voor zowel vloer als wand. Doordat deze tegel gemaakt is uit keramiek, heeft het een lange duurzaamheid en behoeft de tegel weinig onderhoud!

Met deze collectie denkt Atlas Concorde aan het milieu. Omdat de tegel bestaat uit gerecycled materiaal, wordt er niets verspild! Niet voor niets is deze tegel bekroond met een eco-label. Dus door te kiezen voor deze prachtige tegelcollectie krijgt u niet alleen een fraaie en unieke uitstraling, maar draagt u ook nog bij aan minder verspilling en een beter milieu!

Greencolors toepassing

De Greencolors tegels zijn vooral geschikt voor architecten en interieurontwerpers die ‘out-of-the-box’ durven te denken. Geef elke ruimte een bijzonder karakter door te kiezen voor de Greencolors. Bovendien zijn deze tegels perfect met elkaar te combineren!

Atlas Concorde Greencolors kleuren en afmetingen

De Atlas Concorde Greencolors is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Greencolors Neve
– Greencolors Ghaiccio
– Greencolors Cemento
– Greencolors Fumo
– Greencolors Notte
– Greencolors Avorio
– Greencolors Sabbia
– Greencolors Corda
– Greencolors Fango
– Greencolors Moka
– Greencolors Menta
– Greencolors Lime
– Greencolors Prato
– Greencolors Mais
– Greencolors Mandarino
– Greencolors Cremisi
– Greencolors Celeste
– Greencolors Indaco
– Greencolors Zaffiro
– Greencolors Glicine
– Greencolors Lavanda
– Greencolors Malva

De Greencolors tegels zijn verkrijgbaar in de afmeting 20×20 cm.

Waarom Atlas Concorde tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Atlas Concorde. Door de directe contacten met de fabriek kan Regge met een strak schema, en bijpassend advies tot de juiste tegels voor de klant komen. Ook kunnen wij u helpen bij het vervoeren, leggen en verwerken van de tegels. Zo kunt u optimaal genieten met minimale zorgen!

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Atlas Concorde of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Staat de door u gezochte tegel/serie van Atlas Concorde hier niet bij? Dan kunt u dit natuurlijk ook altijd navragen via ons contactformulier!

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van de Greencolors collectie