Atlas Concorde Lims

De Atlas Concorde Lims is een nieuwe serie keramische wand- en vloerafwerkingen van Atlas Concorde Tegels. De Lims serie is geïnspireerd op kalksteen uit allerlei Europese streken zoals de Frane Hauteville, Portugese Meleanos, de Duise Jura, Italiaanse Vicenza en Sloveense Lipika. De natuurlijke schoonheden van deze kalkstenen zijn tot in detail overgenomen in de Atlas Concorde Lims collectie, maar dan in de praktische voordelen van keramiek!

Heeft u interesse in de Atlas Concorde Lims serie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem voor meer informatie contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Atlas Concorde Lims collectie

De Atlas Concorde Lims geeft de authentieke charme van kalksteen weer in de moderne vorm van hoogwaardig keramiek. In deze vorm worden verscheidene soorten Europese natuursteen weergegeven, die allemaal worden gekenmerkt door de plek van herkomst. Deze grafische en materiële kenmerken van het kalksteen zijn tot in realistisch detail overgenomen in keramiek door middel van onregelmatigheden en licht-donker effecten die een natuurlijke touche geven aan de tegels. Deze collectie is te verkrijgen in 4 kleuren met verschillende textuur-afwerkingen voor vloer en wand. De collectie heeft daarnaast 5 afmetingen.

Lims XL

Atlas Concorde heeft binnen de Lims collectie ook speciale XL-afmetingen geproduceerd met de afmetingen 120×120 en 120×278 cm. Met deze XL-afmetingen wordt de mogelijkheid gegeven om extra grote oppervlakken op wand en vloer te creëren.

Lims Outdoor

De Atlas Concorde Lims kan ook buiten worden verwerkt. Hiervoor heeft Atlas Concorde een afwerking met extra stroefheid en van 2 cm dikte ontwikkeld. Hiermee kunt u de natuurlijke authenticiteit van het kalksteen ook gebruiken voor de buitenruimtes!

Kleuren en afmetingen

Deze collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Lims Ivory
  • Lims Beige
  • Lims Grey
  • Lims Desert

Afmetingen:

37,5×75 cm, 60×60 cm (20 mm dik), 60×120 cm (20 mm dik), 75×75 cm, 75×150 cm, 120×120 cm, 120×278 cm.

Benieuwd naar de speciale textuur-afwerkingen voor wand- en vloertegels? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de Atlas Concorde serie? Neem dan direct contact met ons op, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. U kunt natuurlijk ook langskomen bij ons in de showroom.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van deze collectie: