Atlas Concorde Dwell

De Dwell serie van Atlas Concorde bestaat uit neutrale maar sprekende, exclusieve betonlook vloer- en wandtegels. De Atlas Concorde Dwell heeft een hoogwaardige afwerking, met veel respect voor de details, waardoor beton-look in zijn puurste vorm nagebootst wordt. De Dwell collectie past helemaal bij de huidige trends in ontwerp in design door de urbane uitstraling met een grote variatie aan verscheidene, neutrale kleuren. De Dwell is zowel voor de vloer- als wand bruikbaar.

Regge Tegels & Vloeren kan voor deze serie van Atlas Concorde een scherpe prijs aanbieden. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom, voor advies en inspiratie. Uiteraard kunt u ook langskomen bij ons in de showroom.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Atlas Concorde Dwell collectie

Vloertegels, wandtegels, 3D-afwerkingen of speciale afmetingen? Alles is inbegrepen in deze gevarieerde keramische tegelcollectie. Normale afmetingen, maar ook bijvoorbeeld extra grote afmetingen zoals 75×150 cm en 120×120 cm. Voor de wand zijn er speciale 3D tegels met een fraai en levend reliëf aan het oppervlak die de wand bijna letterlijk tot leven brengt! Deze speciale afwerkingen en afmetingen geven de Dwell collectie vele mogelijkheden tot gebruik!

Dwell toepassing

Met zorgvuldig ontwerp en productie heeft Atlas Concorde deze keramische tegel op de markt gebracht. Het resultaat: Een bijna niet van echt beton te onderscheiden keramische tegel. Hierdoor geeft de Atlas Concorde Dwell uw ruimte een urbane, industriële uitstraling. Dit effect zou versterkt kunnen worden doormiddel van een combinatie van wand- en vloertegels, waardoor uw interieur een uniforme uitstraling met eenheid krijgt. De Dwell collectie is uniek in zijn soort en zorgt zeker voor een fraaie sfeer in iedere ruimte!

De Dwell is gemaakt uit keramiek. Keramiek is een materiaal van hoogwaardige kwaliteit samen met een fraaie uitstraling. Keramiek is kleur, kras en slijtvast en behoeft ook weinig onderhoud! Ideaal voor een prachtige en hoogwaardige tegel die weinig onderhoud nodig heeft!

Dwell kleuren en afmetingen

De Atlas Concorde Dwell is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Dwell Off White
– Dwell Greige
– Dwell Brown Leather
– Dwell Gray (alleen vloer)
– Dwell Pearl (alleen vloer)
– Dwell Smoke (alleen wand)
– Dwell Rust (alleen wand)
– Dwell Ice (alleen wand)
– Dwell Silver (alleen wand)
– Dwell Turquoise (alleen wand)

Afmetingen:
75×150 cm, 120×120 cm, 75×75 cm, 60×60 cm, 45×90 cm, 30×60 cm

3D afwerking kleuren:
– Line Off White
– Line Greige
– Grid Off White
– Grid Rust
– Wave Greige

De 3D afwerkingen voor aan de wand zijn te verkrijgen in de afmetingen 50×110 cm en 40×80 cm. Neem voor meer informatie over de speciale afwerkingen en afmetingen ook gerust contact met ons op.

Atlas Concorde Dwell kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Atlas Concorde tegels. Hierdoor kunnen wij u adviseren en de scherpste prijs aanbieden voor deze tegel.

Bent u geïnteresseerd in de Atlas Concorde Dwell of wilt u meer informatie? Dan kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen! Bent u architect of designer? Neem dan contact met één van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van deze collectie: