Atlas Concorde Kone

De Atlas Concorde Kone is een keramische tegel met de uitstraling van natuursteen. De Kone heeft de uitstraling van fraai Limestone. Atlas Concorde heeft deze fraaie uitstraling met de Kone vertaald in de vorm van hoogwaardig keramiek. Met deze serie is er weer een nieuwe mogelijkheid tot interieurontwerpen. Overal waar de Kone gebruikt wordt brengt de keramische tegel de rustieke charme van Limestone. Bekijk direct enkele afbeeldingen.

Regge Tegels & Vloeren kan de tegels van Atlas Concorde aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom.

Lees meer over Atlas Concorde Kone

Enkele afbeeldingen van de Kone:


Kone 3D Grey Line


Kone Beige


Kone 3D Silver Line


Kone Mix


Kone 3D Stars White


Kone Grey en Silver


Kone Grey


Kone Pearl en Grey


Kone White

Lees meer over Atlas Concorde Kone

Atlas Concorde Kone collectie

De Kone heeft de rustieke uitstraling van natuursteen. De natuursteenlook wordt versterkt door de afmetingen en kleurschakeringen. De kleuren lopen uiteen van licht tot donker. Zo kan de Kone worden aangepast naar wens. De afmetingen zijn ook zeer gevarieerd. De afmetingen lopen uiteen van kleinere formaten als 30×60 cm tot de XL-formaten 120×240 cm en 120×278 cm! Ook zijn er binnen de collectie speciale Mozaïek en 3D afwerkingen. De Kone is bruikbaar voor vloer en wand. Bovendien heeft de Kone een speciale ‘ mix’ afwerking. Dit is een fraaie afwerking die dicht bij het gevoel van echt natuursteen komt.

De Kone is gemaakt van keramiek. Keramiek is een materiaal van hoogwaardige kwaliteit samen met een fraaie uitstraling. Keramiek is kleur, kras en slijtvast en behoeft ook weinig onderhoud! Ideaal voor een prachtige en hoogwaardige tegel die weinig onderhoud nodig heeft!

Atlas Concorde Kone toepassingen

De Atlas Concorde Kone heeft door de neutrale kleuren en gevarieerde afmetingen samen met de verschillende afwerkingen een ruime mogelijkheid tot gebruik. Breng bijvoorbeeld de rustieke uitstraling van keramisch natuursteenlook aan een woonkamer of keuken. Maar ook in commerciële of openbare ruimtes zal de Kone goed tot zijn recht komen. En dat ook nog in de praktische voordelen van hoogwaardig keramiek!

Atlas Concorde Kone kleuren en afmetingen

De Atlas Concorde Kone is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren
– Kone White
– Kone Beige
– Kone Silver
– Kone Pearl
– Kone Grey
– Kone Mix

Afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 75×75 cm, 45×90 cm, 120×120 cm, 75×150 cm, 120×240 cm, 120×278 cm

3D kleuren:
– White Stars
– White Line
– Silver Stars
– Silver Line

3D afmetingen:
40×80 cm

Wilt u meer informatie over de speciale afwerkingen zoals mozaïek? Neem dan gerust contact met ons op.

Atlas Concorde Kone kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Atlas Concorde tegels. Hierdoor kunnen wij u adviseren en de scherpste prijs aanbieden voor deze tegel.Bent u geïnteresseerd in de Atlas Concorde Klif of wilt u meer informatie? Dan kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen!Bent u architect of designer? Neem dan contact met één van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!