Atlas Concorde Exence

Atlas Concorde heeft met de Exence collectie weer een fraai, nieuw keramisch parket op de markt gebracht. De Exence collectie is ontworpen om woonruimtes een eigentijdse uitstraling te geven die wordt gecreëerd met de charme van hout. De Exence collectie geeft een natuurlijke, verwelkomende en verfijnde sfeer die gebruikt kan worden voor elk interieurontwerp. Dit keramisch parket geeft de sterke aantrekkingskracht van houteffect in praktisch en hoogwaardig keramiek.

Op zoek naar deze fraaie keramische tegel van Atlas Concorde Tegels tegen een mooie prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom voor advies en inspiratie. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor vragen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Atlas Concorde Exence collectie

De Exence heeft de natuurlijke uitstraling van prachtig Italiaans eikenhout. De Exence collectie is qua kleurschakeringen strikt trouw gebleven aan de kleuren en schakeringen van het originele materiaal. De zogenoemde ‘Saw-Cut’ uitstraling van de Exence collectie brengt de aardsheid en veroudering van hout naar voren, die de kenmerkende uitstraling van dit keramisch parket geeft. De Exence collectie heeft afmetingen die passen bij het gevoel van hout. Maar de Exence heeft ook speciale afmetingen en afwerkingen zoals 56.1×56.1 cm of 32.5×45 cm, die een speciaal effect aan de tegel geven.

Keramisch parket is gemaakt van keramiek. Keramiek heeft vele voordelen. Keramiek is kleur- , kras- en slijtvast en behoeft weinig onderhoud. Hierdoor kan keramiek ook in natte ruimtes zorgen voor een buitengewone uitstraling! En bovendien is keramiek niet te onderscheiden van echt hout! Houtlook in keramiek is een perfecte combinatie voor wie de charme van houtlook in huis wil halen maar toch de zekerheid van een hoge kwaliteit wil hebben.

Exence toepassingen

De eigenschappen van het Italiaans hout geeft deze tegel een eigentijdse uitstraling. Dit zorgt ervoor dat de Exence warmte en ontspanning in elke ruimte kan brengen. De Exence collectie geeft een eigentijdse elegante uitstraling. Een eigentijdse elegantie uitstraling die een persoonlijkheid geeft aan (woon)interieurs, welnesses of winkelruimten. Overal kan dit fraaie keramisch parket zorgen voor een natuurlijke uitstraling.

Exence kleuren en afmetingen

De Excence is verkrijgbaar in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Vanilla (Saw Cut)
– Vanilla Amber (Saw Cut)
– Vanilla Almond (Saw Cut)

Afmetingen:
18.5 x 150 cm, 20×120 cm

Speciale afmetingen/afweringen:
56.1×56.1 cm, 18.5×70 cm, 32.5×45 cm

Wilt u meer informatie over de speciale afmetingen van de Excene collectie? Neem dan gerust contact met ons op.

Atlas Concorde Exence kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Atlas Concorde tegels. Hierdoor kunnen wij u adviseren en de scherpste prijs aanbieden voor deze tegel.

Bent u geïnteresseerd in de Atlas Concorde Exence of wilt u meer informatie? Dan kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen! Bent u architect of designer? Neem dan contact met één van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Exence collectie