Atlas Concorde Heartwood

De Atlas Concorde Heartwood is keramisch parket met een fraaie touch aan het oppervlak. Deze weergaloze houtlook serie geeft de warme charme en rijke historie van eikenhout weer in kwalitatieve keramische tegels. Atlas Concorde geeft met dit keramisch parket een nieuwe visie op authentieke houten vloeren die al eeuwenlang de boventoon voeren in de meest prachtige vertrekken. Deze authentieke stijl kan nu ook uw huis of commerciële ruimte de sfeer bepalen in de vorm van kwalitatief hoogstaand keramiek. Bekijk direct enkele afbeeldingen. 

Direct de scherpste prijs voor deze collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom of lees meer over de Atlas Concorde Heartwood.

Enkele afbeeldingen van de Heartwood serie:


Heartwood Moka


Heartwood Moka


Heartwood Malt


Heartwood Brandy

Lees meer over Atlas Concorde Heartwood

Atlas Concorde Heartwood tegelcollectie

Hout straalt een rustige, natuurlijke schoonheid uit. Atlas Concorde heeft deze natuurlijke schoonheid innovatief om weten te zetten in hoogwaardig keramiek. De Heartwood collectie is geïnspireerd ob Italiaans eikenhout, wat veel gebruikt werd en wordt in elegante en prestigieuze ruimtes, zoals oude villa’s, of historische gebouwen in de typische Italiaanse stijl. Heartwood tegelcollectie is een fraai staaltje combineren van de uitstraling van het verleden samen met de techniek en innovatie van het heden.

Atlas Concorde Heartwood toepassingen

Op zoek naar een houten vloer maar wilt u niet de problemen en onderhoud van echt hout! Dan is keramisch parket in de vorm van bijvoorbeeld de Heartwood de ideale oplossing. Keramiek is kleur- , kras- en slijtvast en behoeft weinig onderhoud. Hierdoor kan keramiek ook in natte ruimtes zorgen voor een buitengewone uitstraling! Houtlook in keramiek. Een perfecte combinatie voor wie de charme van houtlook in huis wil halen maar toch de zekerheid van kwaliteit wil hebben.

Keramisch parket is gemaakt van keramiek. Keramiek heeft vele voordelen. Keramiek is kleur- , kras- en slijtvast en behoeft weinig onderhoud. Hierdoor kan keramiek ook in natte ruimtes zorgen voor een buitengewone uitstraling! En bovendien is keramiek niet te onderscheiden van echt hout! Houtlook in keramiek is een perfecte combinatie voor wie de charme van houtlook in huis wil halen maar toch de zekerheid van een hoge kwaliteit wil hebben.

Heartwood kleuren en afmetingen

Kleuren:
– Heartwood Moka
– Heartwood Malt
– Heartwood Brandy

Afmetingen:
20×120 cm, 18,5×150 cm

Speciale afwerking:
De Heartwood serie is ook in een speciale Mansion Weave vorm verkrijgbaar. Neem voor meer informatie hierover gerust contact met ons op!

Interesse in de Heartwood collectie?

Doordat Regge tegels & vloeren Atlas Concorde tegels rechtstreeks bij de fabriek inkoopt kunnen wij u de beste prijs garanderen.
Bent u geïnteresseerd in de Atlas Concorde Heartwood of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!