Atlas Concorde Boost Balance

De Atlas Concorde Boost Balance collectie belichaamt een eigentijdse elegantie met evenwichtige vormen, proporties en kleuren. De Boost Balance keramische tegels hebben een strakke look. Deze collectie biedt een harmonieus samenspel van designelementen, waardoor een tijdloze esthetiek ontstaat die perfect past in moderne interieurs. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan wanneer u benieuwd bent naar een scherpe prijsopgave. Of neem contact met ons op voor meer informatie.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Atlas Concorde Boost Balance collectie

Met tien neutrale kleuren die zijn geïnspireerd op betoneffecten, voegt de Atlas Concorde Boost Balance-collectie een vleugje ingetogen luxe toe aan elke ruimte. De betoneffecten worden versterkt door de innovatieve Velvetech-technologie, waarmee de keramische tegels worden omgevormd tot een gepolijst betoneffect. Dit zorgt voor een subtiel glanseffect, waardoor de tegels niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een tastbare luxe toevoegen aan de omgeving. Daarnaast kan de Atlas Concorde Boost collectie ook worden verkregen met een dikte van 20 mm. Waarmee de tegels ook voor buiten toepasbaar zijn.

Creatieve expressie voor ieder project

De evenwichtige vormen en proporties van de Atlas Concorde Boost Balance bieden de mogelijkheid om een samenhangend ontwerp te creëren, terwijl de variatie in kleuren de vrijheid geeft om een unieke en persoonlijke inrichting te realiseren. Of u nu kiest voor een monochrome uitstraling of een subtiel spel met verschillende kleuren, de Boost Balance-collectie biedt talloze mogelijkheden voor creatieve expressie.

Kleuren en afmetingen

De Atlas Concorde Boost Balance collectie kan worden verkregen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Boost Balance Pure
  • Boost Balance White
  • Boost Balance Ivory
  • Boost Balance Cream
  • Boost Balance Ash
  • Boost Balance Moon
  • Boost Balance Pearl
  • Boost Balance Grey
  • Boost Balance Smoke
  • Boost Balance Tarmac

Afmetingen:

30x60 cm, 60x60 cm, 60x120 cm, 75x75 cm, 120x120 cm, 120x278 cm.

Atlas Concorde Boost Balance tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij u de Atlas Concorde Boost Balance aan tegen een scherpe prijs, snelle levertijd en met een goed advies op maat. Hiervoor staan onze verkoopadviseurs graag voor u klaar bij ons in de showroom. Bent u voor een zakelijk project op zoek naar de Atlas Concorde Boost Balance tegels? Ook dan denken wij bij Regge Tegels & Vloeren graag met u mee over de mogelijkheden. In dat geval kunt u contact met ons opnemen via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van deze collectie