Atlas Concorde Boost Color

De levendige Atlas Concorde Boost Color collectie biedt een meeslepend spel van kleuren, zowel onderling als in samenspel met de neutrale tinten van de Boost Balance-reeks. Deze collectie is doordrenkt met 14 prachtige tinten en verfraaid met het opvallende Frog-decor. Atlas Concorde Boost Color keramsiche tegels creëren een solide kleureffect waarbij kleur de absolute hoofdrolspeler is. Vraag voor een prijsopgave geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Bij vragen en voor advies over deze Boost Color tegels kunt u contact met onze opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Atlas Concorde Boost Color collectie

Met een breed scala aan 14 levendige tinten komt de Boost Color van Atlas Concorde Tegels tot leven als een expressieve en veelzijdige keuze voor wandtoepassingen. De interactie van deze kleuren, gecombineerd met de neutrale nuances van de Boost Balance-collectie, stelt u in staat om een op maat gemaakt kleurenpalet te creëren dat perfect past bij uw persoonlijke stijl en de specifieke eisen van de ruimte. De Atlas Concorde Boost Color gaat verder dan alleen tegels; het is een statement van kleurrijk design en artistieke expressie. Of u nu kiest voor een enkele levendige tint of een combinatie van verschillende kleuren, deze collectie laat zien dat kleur een krachtig middel is om karakter en levendigheid aan elke ruimte toe te voegen.

Kleuren en afmetingen

De Atlas Concorde Boost Color collectie is verkrijgbaar in onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Boost Color Pure
  • Boost Color Moon
  • Boost Color Dove
  • Boost Color Linen
  • Boost Color Mauve
  • Boost Color Pebble
  • Boost Color Cream
  • Boost Color Sun

Afmetingen:

50x120 cm, 120x278 cm

De Atlas Concorde Boost Color wandtegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij u de wandtegels uit de collectie van Atlas Concorde Boost Color graag aan tegen een scherpe prijsopgave. En natuurlijk met bijpassend advies op maat. Voor advies op maat bent u van harte welkom bij ons in de showroom. Mailen of bellen bij vragen kan natuurlijk ook. Bent u bezig met een zakelijk project en hiervoor op zoek naar deze keramische tegels? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van deze collectie