Atlas Concorde Marvel Edge

Verfijning en expressieve kracht komen samen in de Atlas Concorde Marvel Edge collectie. Een tegelserie van marmerlook keramische tegels die geïnspireerd zijn door de meest prestigieuze marmersoorten. Deze tegels brengen helderheid en karakter in elke ruimte, met een tijdloze uitstraling die perfect aansluit bij hedendaagse trends. Benieuwd naar een prijsopgave voor de Atlas Concorde Marvel Edge tegels? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Atlas Concorde Marvel Edge marmerlook tegels

De Atlas Concorde Marvel Edge marmerlook tegels ademen een authentieke pracht die de natuurlijke schoonheid van marmer tot in de kleinste details vangt. De textuur, adering en nuances in het oppervlak zijn verbluffend realistisch, waardoor elke tegel een meesterwerk op zichzelf is. Met de Atlas Concorde Marvel Edge tegels kunt u genieten van de esthetische verfijning van marmer zonder de zorgen over de kwetsbaarheid en het onderhoud die bij natuursteen horen. Marvel Edge marmerlook tegels voegen tijdloze elegantie toe aan uw interieur, waardoor elke ruimte een aura van luxe en stijl krijgt.

Kleuren en afmetingen

De Atlas Concorde Marvel Edge collectie biedt een rijke keuze aan kleuren en formaten om aan verschillende ontwerpvoorkeuren te voldoen. De kleurenpaletten variëren van klassieke marmerachtige tinten tot eigentijdse nuances. De tegels zijn beschikbaar in verschillende formaten, van grote platen tot kleinere mozaïektegels, waardoor u de vrijheid heeft om uw eigen unieke designvisie tot leven te brengen.

Kleuren:

  • Marvel Edge Imperial White
  • Marvel Edge Royal Calacatta
  • Marvel Edge Elegant Sable
  • Marvel Edge Gris Supreme
  • Marvel Edge Absolute Brown
  • Marvel Edge Gold Onyx
  • Marvel Edge Agata Azul
  • Marvel Edge Red Luxury
  • Marvel Edge Gris Clair

Afmetingen:

40x80 cm, 50x120 cm, 30x60 cm, 60x60 cm, 75x75 cm, 75x150 cm, 120x120 cm, 120x240 cm, 120x278 cm

Atlas Concorde Marvel Edge Tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij de mogelijkheid om de Atlas Concorde Marvel Edge tegels aan te schaffen met de zekerheid van kwaliteit en uitstekende service. Als toegewijde leverancier van Atlas Concorde tegels, kunnen we deze collectie aanbieden tegen concurrerende prijzen. In onze showroom verwelkomen wij graag bezoekers die de tegels in persoon willen ervaren en professioneel advies wensen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor uw project.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de collectie