Atlas Concorde Marvel Onyx

De tegelcollectie Atlas Concorde Marvel Onyx nodigt u uit om het materiaal onyx op een geheel nieuwe manier te ervaren. Waarbij het tijdloze charisma van natuurlijk onyx op een eigentijdse en verfijnde manier wordt geïnterpreteerd. Deze collectie van keramische tegels met een marmerlook uiterlijk onderscheidt zich door zijn elegantie en diepe, homogene oppervlakken. Benieuwd naar een scherpe prijsopgave voor deze tegels? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Atlas Concorde Marvel Onyx als een eerbetoon aan Onyx marmer

De Atlas Concorde Marvel Onyx collectie vormt een eerbetoon aan de intrinsieke schoonheid van onyx, zoals u deze nog nooit eerder heeft gezien. Atlas Concorde Marvel Onyx is het resultaat van een nauwgezette inspanning om de rijke uitstraling van dit natuurlijke materiaal met buitengewone precisie te vangen en te vertalen naar duurzame keramische tegels. Deze Atlas Concorde tegels brengen een gevoel van verfijning en luxe in uw leefruimte. Of u ze nu gebruikt voor vloeren, wanden of decoratieve accenten, de Atlas Concorde Marvel Onyx tegels voegen een onmiskenbare stijl toe aan elke omgeving waarin ze worden toegepast. De collectie is verkrijgbaar in onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Marvel Onyx White
  • Marvel Onyx Alabaster
  • Marvel Onyx Pearl
  • Marvel Onyx Noir
  • Marvel Onyx Sky
  • Marvel Onyx Quartz

Afmetingen:

60x60 cm, 60x120 cm, 120x120 cm, 120x240 cm, 60x120 cm, 120x278 cm.

Atlas Concorde Marvel Onyx tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Als directe importeur van Atlas Concorde kan Regge Tegels & Vloeren de Atlas Concorde Marvel Onyx marmerlook keramische tegels aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs. En samen met advies op maat. Wilt u advies over deze collectie? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showroom. Hier adviseren onze verkoopmedewerkers u graag. Bij vragen kunt u ook contact met ons opnemen.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
afbeeldingen van deze collectie