Atlas Concorde Marvel 3D Wall

Atlas Concorde presenteert de collectie Atlas Concorde Marvel 3D Wall, een innovatieve collectie wandtegels die een moderne draai geeft aan het klassieke marmer effect. Deze collectie onderscheidt zich door zijn driedimensionale reliëf, wat zorgt voor een eigentijdse, textuurrijke uitstraling die perfect past in zowel traditionele als moderne interieurs. Benieuwd naar een prijsopgave voor de Atlas Concorde Marvel 3D Wall tegels? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Bij vragen en voor meer informatie kunt u natuurlijk ook even contact met ons opnemen. Regge Tegels & Vloeren staat graag voor u klaar.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Atlas Concorde Marvel 3D Wall collectie

De Atlas Concorde Marvel 3D Wall collectie heeft de inspiratie gehaald uit 5 prachtige, natuurlijke marmersoorten. Deze vijf marmersoorten in de Atlas Concorde Marvel 3D Wall collectie bieden een breed scala aan visuele mogelijkheden. Calacatta Meraviglia wordt gekenmerkt door zijn subtiele grijze aders, terwijl Calacatta Bernini opvalt door zijn warme aders in kostbaar Apuas marmer. Light Majestic heeft een donker, compact achtergrond dat voor een krachtige uitstraling zorgt. Travertino Sand combineert ivoren en hazelnoot tinten, en Travertino White is doorweven met delicate zandkleurige schaduwtonen. Marvel 3D Wall biedt drie unieke texturen: Field, Crease en Reed. Deze texturen versterken de expressieve mogelijkheden van vijf zorgvuldig geselecteerde marmersoorten. Het spel van licht en schaduw op de matte oppervlakken creëert een subtiel chiaroscuro-effect, waardoor elke ruimte een verfijnde en elegante sfeer krijgt. Deze marmersoorten zijn ook goed te combineren met de tegels uit de Atlas Concorde Marvel collectie. Om uw project helemaal naar elegantie in te rechten.

Een veelzijdige collectie

De Atlas Concorde Marvel 3D Wall is ontworpen met de wereld van architectuur in gedachten en komt volledig tot zijn recht in combinatie met andere materialen zoals het betoneffect van de Atlas Concorde Boost Balance en het hout effect van de Atlas Concorde Entice. Deze veelzijdigheid maakt Marvel 3D Wall tot een ideale keuze voor verschillende ontwerpstijlen en toepassingen, van woonruimtes tot commerciële omgevingen. Met een tegel uit de collectie Atlas Concorde Marvel 3D Wall til je elke ruimte naar een hoger niveau van elegantie en moderniteit.

Kleuren en afmetingen

De Atlas Concorde Marvel 3D Wall collectie is verkrijgbaar in onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Marvel 3D Wall Calacatta Meraviglia
  • Marvel 3D Wall Calacatta Bernini
  • Marvel 3D Wall Travertine White
  • Marvel 3D Wall Travertine Sand
  • Marvel 3D Wall Field Light Majestic

Afmetingen:

50x120 cm.

De Atlas Concorde Marvel 3D Wall bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren vindt u de Atlas Concorde Marvel 3D Wall tegen een scherpe prijs. En wij adviseren ook graag over de mogelijkheden van deze marmerlook keramische tegels. Bij vragen en voor advies kunt u ons altijd even bellen of mailen. Of breng eens een bezoek aan onze showroom. Bezig met een zakelijk project en hiervoor op zoek naar een tegel uit deze collectie? Neem dan contact met onze accountmanagers op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van deze tegels