Atlas Concorde Nid

De Atlas Concorde Nid is een prachtig keramisch parket. De Nid serie van Atlas Concorde Tegels heeft een gezellige, gastvrij uitstraling. Een perfect keramisch parket om een ontspannen sfeer te creëren. De inspiratie voor deze tegel is gevonden in elegant eikenhout. De uitstraling van eikenhout is tot in het kleinste detail overgenomen om een fraaie interpretatie van eikenhout te kunnen geven.

Regge Tegels & Vloeren kan de Atlas Concorde Nid aanbieden tegen de een scherpe prijs. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze scherpe prijs Uiteraard kunt u ook atlijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Ook hebben wij de Nid serie in een extra groot oppervlak liggen bij ons in de showroom, kom gerust langs voor inspiratie en een goed advies van onze verkoopmedewerkers.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Atlas Concorde Nid collectie

De veelzijdigheid van dit keramisch parket wordt versterkt door het gevarieerde kleurpallet samen met een ruim scala aan maten. De kleuren blijven trouw aan de natuur, waardoor de Atlas Concorde Nid collectie dicht bij authentieke uitstraling van eikenhout komt. Samen met de afmetingen komt de Nid collectie dicht bij het gevoel van echt eikenhout. Naast standaard maten heeft de Nid collectie ook 3D en mozaïek afmetingen, nog meer om te variëren met deze fraaie collectie dus! Met de Atlas Concorde Nid Cashmere, Nid Light en de Nid Natural heeft deze collectie meerdere kleurvariaties van eikenhout binnen de collectie.

Breng overal het gevoel van echt hout met de Atlas Concorde Nid kleuren

De neutrale uitstraling van de Atlas Concorde Nid collectie is vrijwel in elke ruimte toe te passen. Breng een ontspannen sfeer aan in uw eigen huis, bijvoorbeeld in de slaapkamer, woonkamer of zelfs in de badkamer. Maar ook in een bedrijfsruimte of openbare ruimte kan de Nid zorgen voor een rustieke sfeer. Door de speciale afmetingen kan de Atlas Concorde Nid ook nog een extra ‘ touch ‘ aan elk interieur geven. De populairste tegels uit de Nid serie van zijn de Atlas Concorde Nid Cashmere 15x90 cm, Atlas Concorde Nid Natural 15x90 cm en de Atlas Concorde Nid Light 15x90 cm.

De voordelen van een houtlook tegel

De houtlook vloertegels uit de Atlas Concorde Nid collectie worden ook wel keramisch parket genoemd. Keramisch parket is gemaakt van keramiek. Keramiek heeft vele voordelen. Keramiek is kleur- , kras- en slijtvast en behoeft weinig onderhoud. Hierdoor kan keramiek ook in natte ruimtes zorgen voor een buitengewone uitstraling! En bovendien is keramiek niet te onderscheiden van echt hout! Houtlook in keramiek is een perfecte combinatie voor wie de charme van houtlook in huis wil halen maar toch de zekerheid van een hoge kwaliteit wil hebben.

Nid kleuren en afmetingen

De Atlas Concorde Concorde Nid is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen

Kleuren:

  • Nid Natural
  • Nid Light
  • Nid Whisky
  • Nid Cashmere

Afmetingen:
25×150 cm, 18.5×150 cm, 15×90 cm

De 3D afwerking is verkrijgbaar in de kleuren Cashmere en Whisky en het formaat 80×40 cm. Wilt u meer informatie over andere speciale afmetingen en afwerkingen? Neem dan gerust contact met ons op.

De scherpste prijs voor de Atlas Concorde Nid bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Atlas Concorde tegels. Hierdoor kunnen wij u adviseren en de scherpste prijs aanbieden voor deze tegel, samen met een advies op maat van onze verkopers. Enkele kleuren van deze collectie hebben wij ook liggen in onze showroom. Bent u geïnteresseerd in de Atlas Concorde Nash of wilt u meer informatie? Dan kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen! Bent u architect of designer? Neem dan contact met één van onze accountmanagers op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Atlas Concorde Nid Collectie