Atlas Concorde Norde

De Atlas Concorde Norde is een serie keramische natuursteenlook tegels, geïnspireerd door kwartsiet natuursteen. Deze stenen worden gekenmerkt door een look die bijna volledig uit kwartsiet bestaat samen met kleine hoeveelheden van andere mineralen die kleurveranderingen en nuances in de textuur brengen en hiermee een dynamisch karakter.

Interesse in de Atlas Concorde Norde collectie? Vraag dan om een scherpe prijs van ons te ontvangen een geheel vrijblijvende offerte aan. Op zoek naar meer informatie? Neem dan direct contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Atlas Concorde Norde Collectie

De Atlas Concorde Norde collectie heeft een kenmerkende, realistische natuursteenlook en gedetailleerde texturen die vrijwel niet afwijken van het echte natuursteen. De Norde collectie is verkrijgbaar in 4 kleurvariaties die allemaal zijn afgeleid van het oorspronkelijke kwartsiet steen. Ook heeft de collectie een speciale 20 mm afwerking, die voor outdoor gebruik geschikt is. Deze afwerking is ook in de 4 kleurvariaties van de collectie verkrijgbaar.

Ook heeft de Norde een Roccia afwerking. Deze afwerking heeft een karakteristieke, driedimensionale textuur. Deze levendige textuur valt op in iedere ruimte, en is verkrijgbaar in het formaat 30x60 cm.

Toepassing Norde

De Atlas Concorde Norde collectie is ontwikkeld met het oog op het creëren van natuurlijke uitstralingen in ieder project. Dus deze tegel is zowel in woonhuizen als in commerciële projecten bruikbaar. Door de verschillende kleuren en afmetingen is de Norde ook toe te passen naar eigen wens.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Norde Magnesio
  • Norde Oro
  • Norde Platino
  • Norde Piombo

Afmetingen:

30x60 cm, 60x60 cm, 60x120 cm, (9 mm dikte, voor binnen)

60x60, 80x80 cm, 60x90 cm, 60x120 cm (20 mm dikte, voor buiten)

Wilt u meer informatie?

Meer informatie krijgen over deze collectie? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, of kom eens langs bij ons in de showroom voor advies van onze verkopers. Bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze serie