Atlas Concorde Arkshade

Met het oog op het creëren van een unieke stijl heeft Atlas Concorde met de Atlas Concorde Arkshade een nieuwe en unieke keramische tegel op de markt gebracht. Met gewaagde kleuren maar ook gecombineerd met neutrale kleuraccenten heeft de Arkshade een ruime gebruikskeuze. Met de Arkshade wordt elke ruimte op een fraaie manier sfeer en uitstraling gegeven!

Regge Tegels & Vloeren kan de Atlas Concorde Arkshade aanbieden tegen een scherpe prijs, samen met bijpassend advies op maat. Vraag voor de scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Atlas Concorde Arkshade tegelcollectie

De neutrale texturen aan het oppervlak in combinatie met nieuwe, intense kleur en verrassende kleurnuances geven de Atlas Concorde Arkshade de unieke en fraaie stijl! Het rijke kleurenpalet geeft een ruime inspiratie voor elk project! Deze keramische tegel gaat helemaal mee met de huidige trends op het gebied van design en architectuur. De Arkshade van Atlas Concorde Tegels collectie heeft een strakke, trendy uitstraling die past in het plaatje van de hedendaagse interieurtrends!

Atlas Concorde Arkshade toepassingen

Met speciale afmetingen, van XL formaten 120×240 cm tot mozaïek formaten van 30.5×30.5 cm, hierin heeft de Arkshade ook een ruime keuze! Ook heeft de Arkshade een speciale 3D afwerking. Hiermee krijgt de tegel een prachtig reliëf op het oppervlak wat deze tegel bijna letterlijk tot leven doet komen! Deze tegel is bruikbaar voor zowel muur als vloer. Met deze ruime variatie in kleuren, afmetingen en afwerkingen biedt Atlas Concorde met de Arkshade collectie een ruime en unieke keramische tegel!

Arkshade is gemaakt van keramiek. Keramiek heeft vele voordelen. Keramiek is kleur- , kras- en slijtvast en behoeft weinig onderhoud. Keramiek kan ook in natte ruimtes zorgen voor een buitengewone uitstraling! Door de innovatie van Atlas Concorde op het gebied van keramiek, heeft keramiek een hoogwaardige kwaliteit samen met een fraaie uitstraling!

Atlas Concorde Arkshade afmetingen en series:

De Atlas Concorde Arkshade is te verkrijgen in de kleuren:
Vloer:
– Arkshade White
– Arkshade Clay
– Arkshade Dove
– Arkshade Grey
– Arkshade Lead

Muur:
– Arkshade Yellow
– Arkshade Blue
– Arkshade Gemstone
– Arkshade Red
– Arkshade Cream
– Arkshade Sky
– Arkshade Sage
– Arkshade Taupe
– Arkshade Light Dove
– Arkshade Deep Grey
– Arkshade Light Clay
– Arkshade Solid White

3D afwerkingen:
– Arkshade Stars Yellow
– Arkshade Stars Blue
– Arkshade Stars Light Dove
– Arkshade Light Clay

Arkshade afmetingen:

Vloer:
30×60 cm, 60×60 cm, 45×90 cm, 120×120 cm,75×150 cm, 120×240 cm

Muur:
40×80 cm

Mozaïek:
30.5×30.5 cm

3D afwerking:
40×80 cm

Wilt u meer informatie over de speciale afmetingen? Neem dan gerust contact met ons op!

Atlas Concorde Arkshade kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Atlas Concorde tegels. Hierdoor kunnen wij u adviseren en de scherpste prijs aanbieden voor deze tegel.Bent u geïnteresseerd in de Atlas Concorde Arkshade of wilt u meer informatie? Dan kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen! Bent u architect of designer? Neem dan contact met één van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Arkshade afbeeldingen: