Atlas Concorde Lastra

Ontdek de veelzijdige wereld van Atlas Concorde Lastra 20 mm tegels voor buiten, perfect voor het creëren van naadloze overgangen tussen binnen- en buitenruimtes. Deze tegels, met een robuuste dikte van 20 mm, zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen en bieden duurzame schoonheid voor uw buitenomgeving. Verschillende collecties van Atlas Concorde hebben een afwerking voor buiten in de vorm van Atlas Concorde Lastra tegels. Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij deze tegels voor buiten ook aan tegen scherpe prijzen. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan. Of kom eens langs in de showtuin voor meer informatie over de mogelijkheden en om inspiratie op te doen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Atlas Concorde Lastra tegels voor buiten

De Atlas Concorde Lastra tegels zijn tegels met een dikte van 20 mm. Deze dikte zorgt er voor dat de tegels bestand zijn tegen de omstandigheden van buiten. Ook hebben de 20 mm Atlas Concorde Lastra tegels alle voordelen van hoogwaardig keramiek. Daarom zijn de terrastegels kleur, kras en slijtvast. En onderhoudsarm. Oftewel, ideale eigenschappen om als tegel in de tuin of op het terras gebruikt te worden. Daarnaast worden de Lastra tegels van Atlas Concorde met een antislip laag van R11 of hoger afgewerkt. Waardoor u niet snel uit glijdt wanneer de tegels nat worden.

Verschillende Atlas Concorde Outdoor collecties

Atlas Concorde Outdoor tegels zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, looks en variaties. Dit komt doordat verschillende Atlas Concorde collecties een Lastra afwerking van 20 mm hebben. Zo kunt u de Atlas Concorde Outdoor tegel kiezen die past bij uw smaak en wens.

Tegels voor alle projecten

Of u nu een patio, terras, zwembadrand of tuinpad wilt verfraaien, Atlas Concorde Lastra buitentegels bieden een scala aan mogelijkheden om uw buitenruimte te transformeren. Verkrijgbaar in diverse stijlen en ontwerpen, kunnen deze tegels naadloos worden geïntegreerd met hun binnenvarianten, waardoor een harmonieus en samenhangend esthetisch effect ontstaat. Ga met deze mogelijkheid voor dezelfde tegels binnen en buiten! Of pas de tegels enkel toe als terrastegels.

Atlas Concorde Lastra tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

De Atlas Concorde Lastra kunnen wij bij Regge Tegels & Vloeren aanbieden tegen een scherpe prijs. Samen met goed advies op maat en een snelle levering. Dit komt door onze directe contacten met de fabriek van Atlas Concorde. U bent van harte welkom bij ons in de showtuin voor meer informatie over de mogelijkheden van Atlas Concorde Lastra tegels. Of neem hier direct contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van het assortiment