Atlas Concorde Arty

Atlas Concorde Arty is een keramische wandtegel. De inspiratie voor deze serie ligt in ouderwetse gipswanden. Atlas Concorde heeft aan deze gipswanden een vleugje creativiteit toegevoegd waarmee een fraaie collectie hoogwaardige keramische wand tegels is gecreëerd. Verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen zijn Arty wandtegels in vele ruimtes te gebruiken.

Regge Tegels & Vloeren kan u voorzien in een scherpe prijs samen met een bijpassend advies op maat. Benieuwd naar deze scherpste prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. U kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Atlas Concorde Arty collectie

Moderne neutrale tinten, koele en warme tinten, gecombineerd met intense en trendy kleuren voor muren die rijk zijn aan energie en creativiteit. Dat is waar de Arty collectie uit bestaat. De Arty collectie wordt aangeboden in het moderne 40×80 formaat en heeft een geavanceerd kleurpalet, een kleurenpalet dat is geïnspireerd door gipswanden waar neutrale warme en koele tinten
fuseren met de intense tinten van Curry en Tobasco. Ideaal voor muren die energie en creativiteit uit moeten stralen.

De Arty is gemaakt uit keramiek. Keramiek is een materiaal van hoogwaardige kwaliteit samen met een fraaie uitstraling. Keramiek is kleur, kras en slijtvast en behoeft ook weinig onderhoud! Ideaal voor een prachtige en hoogwaardige tegel die weinig onderhoud nodig heeft!

Arty toepassing

De Arty collectie kan door het gevarieerde kleurenpallet overal een ontspannen sfeer brengen. Bijvoorbeeld in uw eigen badkamer of slaapkamer. Maar ook in uw bedrijfshal of lobby kan de Arty zorgen voor een rustig, ontspannen sfeer. Ook valt deze collectie goed te combineren met andere vloer of wandtegels. Bovendien bevat deze serie ook 3D afwerkingen waarmee nog meer leven in een ruimte kan worden gebracht!

Arty kleuren en afmetingen

De Arty collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Arty Suger
– Arty Milk
– Arty Malt
– Arty Charcoal
– Arty Cubby
– Arty Tabasco

Afmetingen:
40×80 cm, 30.5×30.5 cm

3D afwerking:
– Suger Wave
– Milk Wave

Atlas Concorde Arty kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Atlas Concorde tegels. Hierdoor kunnen wij u adviseren en de scherpste prijs aanbieden voor deze tegel.
Bent u geïnteresseerd in de Atlas Concorde Arty of wilt u meer informatie? Dan kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen!
Bent u architect of designer? Neem dan contact met één van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van deze collectie: