Atlas Concorde Nash

De Atlas Concorde Nash, een fraai ogend houtlook keramisch parket. De Nash heeft de charme van door de tijd gedragen lariks en sparren hout, wat door Atlas Concorde tot in de kleinste detail geinterpreteerd is. Perfect om in elke ruimte een rustig en sfeervol natuurlijk karakter te creëren. Breng nu rustiek hout in hoogwaardig keramiek in iedere ruimte. Bekijk direct enkele afbeeldingen.

Regge Tegels & Vloeren kan ook de Nash tegen een zeer scherpe prijs aanbieden. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom.

Lees meer over Atlas Concorde Nash

Enkele afbeeldingen van de Nash:


Nash Dark Oak


Nash Gray Wood


Nash Greige


Nash Light Brown


Nash White Wood

Lees meer over Atlas Concorde Nash

Atlas Concorde Nash toepassing

De Nash heeft het het karakter van sparren en lariksen hout. Dit hout heeft als karakter dat het de elegantie van de naald bossen perfect interpreteert. Met de Nash worden al deze kenmerken ook in huis gehaald, maar dan in de vorm van keramiek. Hierdoor heeft de Nash alle kenmerken van hout, maar dan in de vorm van keramiek. Hierdoor heeft deze tegel een lange levensduur en behoeft de tegel weinig onderhoud. Ook kan deze tegel gelegd worden in natte ruimtes zoals de keuken en badkamer!

Atlas Concorde Nash collectie

De kleuren en afmetingen van de Nash collectie geven een perfecte afspiegeling van echt hout. Door dicht bij de natuur te blijven, heeft Atlas Concorde een keramisch parket te weten creëren dat niet van echt hout te onderscheiden is. De kleuren blijen dicht bij de natuurlijke kleuren van hout. Dit effect wordt versterkt door de afmetingen van de collectie. Deze afmetingen zorgen ervoor dat de tegels op echte houten planken lijken.

Keramisch parket is gemaakt van keramiek. Keramiek heeft vele voordelen. Keramiek is kleur- , kras- en slijtvast en behoeft weinig onderhoud. Hierdoor kan keramiek ook in natte ruimtes zorgen voor een buitengewone uitstraling! En bovendien is keramiek niet te onderscheiden van echt hout! Houtlook in keramiek is een perfecte combinatie voor wie de charme van houtlook in huis wil halen maar toch de zekerheid van een hoge kwaliteit wil hebben.

De Atlas Concorde Nash series en afmetingen

De Nash is te verkrijgen in de volgende series en afmetingen.

Nash is te verkrijgen in de kleuren:
– Nash White Wood
– Nash Greige
– Nash Gray Wood
– Nash Dark Oak
– Nash Light Brown

Nash is te verkrijgen in de afmetingen:

20×120 cm, 18.5×150 cm

Verder heeft de Nash ook speciale afmetingen zoals 18.5×73 cm en 32.5×45 cm. Neem voor meer informatie hierover gerust contact met ons op.

Atlas Concorde Nash kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Atlas Concorde tegels. Hierdoor kunnen wij u adviseren en de scherpste prijs aanbieden voor deze tegel.

Bent u geïnteresseerd in de Atlas Concorde Nash of wilt u meer informatie? Dan kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen!Bent u architect of designer? Neem dan contact met één van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!