Atlas Concorde 3D Wall Design

Atlas Concorde 3D Wall Design, 1 van de nieuwste trends op het gebied van keramische tegels. Met een fraai verschillende soorten reliëf aan het oppervlak, brengt deze tegel een muur of wand bijna letterlijk tot leven! Het reliëf aan het oppervlak is te verkrijgen in verschillende vormen; golven, diamantvormen of geometrische vormen. Deze vormen van reliëf geven allemaal een prachtig effect aan elke wand waar deze gebruikt wordt!

Regge Tegels & Vloeren kan ook voor de 3D Wall Design keramische tegels de scherpste prijs geven. Benieuwd naar deze scherpste prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Atlas Concorde 3D Wall Design tegels

Met de Atlas Concorde 3D Wall Design worden muren op grote schaal, tot leven gewekt door elegante facetten en strakke designtexturen. Dramatische details die het dominante kenmerk worden van commerciële en residentiële ruimtes met een eigentijdse uitstraling. 3D Wall Design tegels zijn perfect om te combineren met tegels van een andere stijl, zoals natuursteenlook of houtlook tegels. Hiermee kan een prachtig, levendig geheel in uw eigen woonkamer of badkamer worden gecreëerd! Kortom, breng elke ruimte tot leven met de Atlas Concorde 3D Wall Design mogelijkheid!

Veel series van Atlas Concorde hebben een 3D mogelijkheid binnen de collectie. In totaal zijn er 7 verschillende reliëf vormen en zijn ook in verscheidene lichte tot donkere tinten verkrijgbaar. De gangbare maten van de 3D collectie zijn 40×80 cm en 50×110 cm. Ook zijn er verschillende speciale formaten verkrijgbaar. Neem voor meer informatie hierover gerust contact met ons op.

Atlas Concorde 3D Wall Design tegels is te verkrijgen met de volgende reliëfvormen:

– Flash
– Stars
– Wind
– Flake
– Twist
– Plot
– Kite
– Line
– Flows
– Ultra Blade
– Flesh
– Angle
– Wave
– Diamond
– Ribbon
– Dune

Afmetingen:

40×80 cm, 50×110 cm

Atlas Concorde 3D Wall Design tegels kopen?

Met de 3D Wall Design biedt Atlas Concorde voor architecten en interieurontwerpers een goede mogelijkheid om interieurs een extra dimensie te geven. Regge Tegels & Vloeren denkt graag mee bij dit proces. Doordat wij direct in contact staan met de fabriek van Atlas Concorde kunnen wij u in de scherpste prijs voorzien!

Bent u geïnteresseerd in de 3D Wall Design tegels of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen