Atlas Concorde MEK

De Atlas Concorde MEK is een nieuwe collectie keramische tegel van de genormeerde tegelfabrikant Atlas Concorde. De MEK tegels zijn exclusieve vloer- en wandtegels die zich onderscheiden door het fraaie beton effect waar de tegel de inspiratie van heeft. Dit beton effect wordt versterkt door een heldere touche van metaal.  Samen met een origineel kleurenpalet en gevarieerde en speciale afwerkingen kan deze tegel voor een speciale, brutale sfeer zorgen in elke ruimte! Bekijk direct enkele afbeeldingen.

Regge Tegels & Vloeren kan deze fraaie tegel aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Vraag voor deze scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom.

Lees meer over Atlas Concorde MEK

Enkele afbeeldingen van de MEK serie:

MEK Blue en 3D Wall

MEK Blue en Dark


MEK Bronze


MEK Dark Wall

MEK Rose en 3D Wall


MEK Speciale afwerking


MEK Speciale afwerking

Lees meer over Atlas Concorde MEK

Atlas Concorde MEK tegelcollectie

De samenvoeging van beton en metaal geeft een strak en moderne uitstraling aan het oppervlak van de tegel. Deze vermenging van de populaire bouwmaterialen is uniek voor de tegelmarkt en geeft een nieuwe dimensie aan interieurontwerpen. De kleurvariaties versterken het effect van de unieke vermenging. Deze neutrale kleurvariaties passen perfect bij de uitstraling van de Mek collectie. De MEK collectie is geschikt als vloer- en wandtegel en heeft verder nog enkele fraaie 3D afwerkingen.

De Gems is gemaakt uit keramiek. Keramiek is een materiaal van hoogwaardige kwaliteit samen met een fraaie uitstraling. Keramiek is kleur, kras en slijtvast en behoeft ook weinig onderhoud! Ideaal voor een prachtige en hoogwaardige tegel die weinig onderhoud nodig heeft!

Atlas Concorde MEK toepassingen

De Atlas Concorde MEK geeft door de ongewone doch elegante uitstraling nieuwe mogelijkheden voor interieurideeën. Commerciële of residentiële ruimtes kunnen bijvoorbeeld voorzien worden van de unieke uitstraling van de MEK serie, die naar smaak kan worden aangepast door de variaties aan kleur en afwerkingen binnen deze collectie.

 

MEK kleuren en afmetingen:

Kleuren:

Vloertegel:
– MEK Light
– MEK Medium
– MEK Dark
– MEK Bronze

Wandtegel:
– MEK Blue
– MEK Rose
– MEK Medium
– MEK Light

MEK 3D Afwerking:
De MEK wandtegels zijn ook in 3D afwerkingen beschikbaar. Neem voor meer informatie hierover gerust contact met ons op.

Afmetingen:

Vloertegel:
30×60 cm, 60×60 cm, 45×90 cm, 75×150 cm

Wandtegel:
50×110 cm

Ook zijn de wandtegels in speciale mozaïek afwerkingen verkrijgbaar. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Atlas Concorde MEK kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Atlas Concorde. Door de directe contacten met de fabriek kan Regge met een strak schema, en bijpassend advies tot de juiste tegels voor de klant komen. Ook kunnen wij u helpen bij het vervoeren, leggen en verwerken van de tegels. Zo kunt u optimaal genieten met minimale zorgen!

Bent u geïnteresseerd in de Atlas Concorde MEK of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!