Atlas Concorde Boost Natural

De Boost Natural collectie is ontstaan uit een samenwerking tussen Atlas Concorde en de Italiaanse architect Matteo Brioni. De unieke serie, bestaande uit vloer- en bijpassende wandtegels, is geïnspireerdop de natuurlijke uitstraling van ruwe aarde. De tegels reproduceren dan ook de onregelmatigheden, aardse kleuren en nuances van natuurlijke klei.

Wilt u meer informatie over de Atlas Concorde Boost Natural serie? Kom dan gerust eens bij ons langs in de showroom of neem telefonisch contact met ons op. Bent u al voor deze tegel gevallen en wilt u direct een scherpe prijs ontvangen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan!

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Atlas Concorde Boost Natural toepassingen

De Natural collectie heeft een breed scala aan maten, afwerkingen en diktes die beschikbaar zijn in alle kleuren van de serie. Naast de 'standaard' afmetingen, is de Natural ook verkrijgbaar in onder andere de XL-formaten 120x120 cm en 120x278 cm. Bij XL-formaten kunt u een strakker en uniformer oppervlak creëren doordat er minder voegen nodig zijn. Deze grootte van tegels wordt steeds populairder en ziet u dan ook steeds vaker terugkomen in de meest uiteenlopende interieurs.

Natural collectie

Het kleurenpalet van de Natural serie biedt vijf neutrale kleuren aan die lijken op de tinten van natuurlijke klei. Naast de neutrale kleuren, verrijken twee eigentijdse tinten met een sterke persoonlijkheid de selectie. Deze tinten, namelijk kobaltblauw en een poederkleur, kunnen worden gemengd en gematcht met alle neutrale tinten van de serie. Dit laatste zorgt voor meer creatieve vrijheid.

Boost Natural kleuren en afmetingen

De Boost Natural is verkrijgbaar in de volgende kleuren en afmetingen:

Kleuren

- Boost Natural Kaolin

- Boost Natural Ash

- Boost Natural Ecru

- Boost Natural Umber

- Boost Natural Coal

- Boost Natural Cobalt

- Boost Natural Coral

- Boost Natural 3D Brushed Kaolin

- Boost Natural 3D Brushed Ash

- Boost Natural 3D Brushed Ecru

- Boost Natural 3D Texture Kaolin

- Boost Natural 3D Texture Ash

- Boost Natural 3D Texture Ecru

- Boost Natural 3D Wave Kaolin

- Boost Natural 3D Wave Ash

- Boost Natural 3D Wave Ecru

Afmetingen

6 mm dikte: 120 x 278 cm.

8,5 mm dikte: 50 x 120 cm.

9 mm dikte: 30 x 60 cm, 60 x 60 cm, 60 x 120 cm, 120 x 120 cm.

20 mm dikte: 60 x 60 cm, 120 x 120 cm.

Atlas Concorde Boost Natural kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Atlas Concorde tegels. Hierdoor kunnen wij u adviseren en de scherpste prijs aanbieden voor deze tegel. Bent u geïnteresseerd in de Atlas Concorde Boost Natural of wilt u meer informatie? Dan kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen! Bent u architect of designer? Neem dan contact met één van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen uit deze collectie: