Atlas Concorde Solution

Atlas Concorde Solution is een nieuw onderdeel van het bekende Italiaanse tegelmerk Atlas Concorde. Atlas Concorde Solution biedt een eenvoudige en betaalbare oplossing voor het creëren van stijlvolle ruimtes voor het dagelijks leven, met de garantie van Italiaanse kwaliteit. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige keramiek, vervaardigd in Italië, en combineert esthetische aantrekkingskracht met duurzaamheid en functionaliteit. Bij Regge Tegels & Vloeren kunnen wij u het assortiment van Atlas Concorde Solution uiteraard ook aanbieden tegen een scherpe prijs. Vraag om een prijsopgave te ontvangen direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Wilt u meer informatie over dit tegelmerk? Neem dan gerust eens contact met ons op, of breng een bezoek aan onze showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Over Atlas Concorde Solution tegels

Het merk Atlas Concorde tegels, is met de Solution brand begonnen met een geheel nieuwe visie op keramiek. De keramische tegels van Atlas Concorde Solution maken het mogelijk om elke kamer te verrijken, of het nu gaat om het bekleden van een volledige muur of het creëren van boeiende en complementaire combinaties tussen verschillende stijlen. Deze tegels bieden een scala aan ontwerp mogelijkheden, van gedurfde statements tot harmonieuze mengsels van patronen en afwerkingen. Dankzij het vakmanschap en de innovatieve ontwerpen draagt elke tegel bij aan de esthetische en functionele schoonheid van uw ruimte, met een vleugje Italiaanse elegantie en creativiteit.

Atlas Concorde Solution bevat de volgende collecties:

 • Solution Ultrablock
 • Solution Yacht
 • Solution Would
 • Solution Impact
 • Solution Diesis
 • Solution Block
 • Solution Block In
 • Solution Block Next
 • Solution Codec
 • Solution Factor
 • Solution Exigo
 • Solution Flux
 • Solution Breath
 • Solution Realm

Ook mogelijkheden voor buiten in het assortiment

Naast binnen tegels biedt Atlas Concorde Solution een selectie keramische terrastegels voor buitenruimtes, van het zwembad tot de tuin, van het terras tot de oprit. Deze producten zijn ook geschikt voor stedelijke omgevingen zoals pleinen, opritten en wandelpaden. De Atlas Concorde Solution buiten zijn ontworpen om zowel functioneel als stijlvol te zijn, en zorgen ervoor dat buitenruimtes zowel mooi als duurzaam zijn. Dankzij de hoogwaardige, in Italië gemaakte tegels, kunt u rekenen op weerbestendigheid en blijvende elegantie, ongeacht de omstandigheden.

Atlas Concorde Solution tegels bestellen bij Regge Tegels & Vloeren

Atlas Concorde Solution tegels bieden veelzijdige en hoogwaardige oplossingen voor zowel binnen- als buitenruimtes, waarbij de nadruk ligt op Italiaans vakmanschap en design. Bij Regge Tegels & Vloeren vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden van dit assortiment. Alle tegels uit dit assortiment kunnen wij namelijk leveren. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Breng dan een bezoek aan onze showroom. U kunt ons ook bellen of mailen bij vragen. Bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van het assortiment