Atlas Concorde Marvel Dream

De Atlas Concorde Marvel Dream is een verfijnde serie marmerlook tegels. Deze collectie is geïnspireerd op Italiaans marmer, waarmee de Marvel Dream iedere ruimte een gewenste elegantie kan geven.

Interesse in de Atlas Concorde Marvel Dream serie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem contact met ons op voor meer informatie over deze serie.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Atlas Concorde Marvel Dream collectie

Atlas Concorde Marvel Dream is een collectie die geïnspireerd is op de tijdloze aantrekkingskracht van marmer, geherinterpreteerd op een authentieke manier, met volledig respect voor de oorspronkelijke schoonheid en details. Daarom heeft deze collectie de onbetwiste elegantie van Italiaans marmer in neutrale tinten gecombineerd met het temperament van kwarts, edelstenen en zeldzame en kostbare lapis lazuli uit de hele wereld en zo genereert de collectie een universum van tijdloze stijlen met een enorm designpotentieel.

Marvel Dream collectie geeft 7 soorten marmer weer, in zeer uiteenlopende afmetingen.

Marvel Dream XL

Atlas Concorde heeft voor de Marvel Dream collectie speciale XL afmetingen ontwikkeld. Dit zijn de formaten van bv. 120x278 cm of 120x240 cm. Met deze formaten kan een marmer oppervlak zonder al te veel naden.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren.

Kleuren:

  • Marvel Dream Bianco Fantastico
  • Marvel Dream Black Atlantis
  • Marvel Dream Brazil Green
  • Marvel Dream Morning Sky
  • Marvel Dream Grigio Intenso
  • Marvel Dream Crystal Beauty
  • Marvel Dream Ultramarine

Afmetingen

37,5x75 cm, 60x60 cm, 60x120 cm, 75x75 cm, 75x150 cm, 120x120 cm, 120x240 cm, 120x278 cm.

Meer informatie over de Marvel Dream tegels

Wilt u meer informatie over deze tegels? Dan kunt u altijd langskomen bij ons in de showroom voor advies van onze verkoopmedewerkers, of neem direct contact met ons op. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Marvel Dream