Atlas Concorde Arbor

De Atlas Concorde Arbor is een keramisch parket met de natuurlijke look van hout. De inspiratie van dit fraaie houtlook keramisch parket ligt in onvervalst eikenhout. Eikenhout heeft als eigenschap dat het een spontane, authentieke uitstraling heeft. Eikenhout is een traditioneel materiaal dat al eeuwenlang wordt gebruikt, om interieurontwerpen te voorzien van een look met natuurlijk charme. Met de Arbor serie wordt de authentieke eikenhouten uitstraling uitgevoerd in modern en kwalitatief keramiek. Bekijk direct enkele afbeeldingen. 

Regge Tegels & Vloeren kan het assortiment van Atlas aanbieden tegen een scherpe prijs, dus ook de Arbor collectie. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie over deze serie kunt u hier meer lezen. 

Enkele afbeeldingen van de Atlas Concorde Arbor:


Arbor Almond


Arbor Cognac


Arbor Cognac


Arbor Natural


Arbor Tobacco (Speciale afmeting)


Arbor Tobacco


Arbor Grey

Lees meer over Atlas Concorde Arbor

Atlas Concorde Arbor tegelcollectie

De Atlas Concorde Arbor is een keramisch parket met eikenhouten inspiratie. Eikenhout heeft de fraaie charme van een natuurlijke en authentieke uitstraling. Deze populaire uitstraling is met de Arbor collectie in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar waarmee de tegel ook nog naar eigen smaak is aan te passen. Het Arbor keramisch parket staat voor natuurlijke uitstraling in de praktische voordelen van hoogwaardig keramiek!

Atlas Concorde Arbor toepassingen

Een eikenhouten uitstraling, een uitstraling die in elke ruimte voor een fraaie sfeer en uitstraling zorgt. Atlas Concorde heeft de Arbor serie een ruime variatie aan kleuren en maten gegeven. De afmetingen zijn ‘normale’ maten, zoals 15×90 cm of 18.5 x 190 cm, maar ook kleinere afmetingen zoals 4.9×29 cm, 7.5×60 cm, 2.3×90 cm en zelfs een XXL-formaat van 30×240 cm. De verschillende kleuren lopen uiteen van lichtere kleuren zoals ‘Almond’ of ‘Grey’. Maar ook voor degene die zoekt naar donkere tinten kan terecht bij de Arbor serie!

Keramisch parket is gemaakt van keramiek. Keramiek heeft vele voordelen. Keramiek is kleur- , kras- en slijtvast en behoeft weinig onderhoud. Hierdoor kan keramiek ook in natte ruimtes zorgen voor een buitengewone uitstraling! En bovendien is keramiek niet te onderscheiden van echt hout! Houtlook in keramiek is een perfecte combinatie voor wie de charme van houtlook in huis wil halen maar toch de zekerheid van een hoge kwaliteit wil hebben.

Arbor kleuren en afmetingen

De Arbor collectie is verkrijgbaar in de kleuren en afmetingen:

Kleuren:
– Arbor Almond
– Arbor Grey
– Arbor Natural
– Arbor Tobacco
– Arbor Grey

Afmetingen:
7.5×60 cm, 15×90 cm, 18.5×150 cm, 30×240 cm

Speciale afmetingen:
De Arbor collectie is ook verkrijgbaar in speciale stritp-afmetingen van 22.5×90 cm en ook in speciale (3D) Wall-afmetingen. Neem voor meer informatie over deze speciale afmetingen gerust contact met ons op!

Interesse in de Arbor collectie?

Doordat Regge tegels & vloeren Atlas Concorde tegels rechtstreeks bij de fabriek inkoopt kunnen wij u de beste prijs garanderen, samen met een bijpassend, goed advies.
Bent u geïnteresseerd in de Atlas Concorde Arbor of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!