Atlas Concorde Marvel Gems

De Atlas Concorde Marvel Gems is een marmerlook keramische tegel met een Terrazzo textuur. Deze keramische tegel combineert uitstekende kwaliteit met een prachtige en moderne vertolking van het uiterlijk van Venetiaanse Terrazzo tegels. Door de creativiteit en zorgvuldigheid is een fraaie en elegante keramische tegel gecreëerd.

Heeft u interesse in de Marvel Gems collectie van Atlas Concorde Tegels? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom, u kunt ook contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Atlas Concorde Marvel Gems collectie

Geïnspireerd op de Venetiaanse stijl van ontwerp heeft Atlas een niet van echt te onderscheiden marmerlook keramische tegel weten te produceren. De luxe dat in Terrazzo zit verwerkt is tot in het kleinste detail overgenomen in de Gems. Het oppervlak is afgewerkt met een spectaculaire glans waardoor de Gems een inspirerend materiaal is voor tijdloze, luxueuze ruimtes. De tegels zijn in verschillende maten verkrijgbaar en zijn ook als wandtegels te gebruiken. Ook heeft de Gems collectie een speciale XL-afmetingen, perfect om van het oppervlak een geheel te maken.

De Gems is gemaakt uit keramiek. Keramiek is een materiaal van hoogwaardige kwaliteit samen met een fraaie uitstraling. Keramiek is kleur, kras en slijtvast en behoeft ook weinig onderhoud! Ideaal voor een prachtige en hoogwaardige tegel die weinig onderhoud nodig heeft!

Marvel Gems toepassingen

De stijl van de Gems brengt elegantie met zich mee en is perfect voor ruimtes die luxe uit willen stralen. Denk hierbij aan uw badkamer, woonkamer of keuken. Maar ook in openbare of commerciële ruimtes komt deze tegel goed aan zijn recht. De Terrazzo uitstraling is uniek. Daarmee haalt u met de Gems ook een unieke tegelserie in huis, die een strakke en fraaie look in elke ruimte garandeert.

Marvel Gems series en afmetingen

De Marvel Gems collectie is te verkrijgen in de volgens kleuren en afmetingen.

De Gems kleuren
– Gems Terrazzo White
– Gems Terrazzo Cream
– Gems Terrazzo Pearl
– Gems Terrazzo Grey
– Gems Terrazzo Black
– Gems Terrazzo Palladiana Carrara
– Gems Terrazzo Mix Cold
– Gems Terrazzo Mix Warm

De Gems is te verkrijgen in de afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 75×75 cm, 45×90 cm, 75×150 cm

Ook heeft de Gems speciale afmetingen en afwerkingen, zoals mozaïek en hexagon. Neem voor meer informatie heirover gerust contact met ons op.

Atlas Concorde Marvel Gems kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Atlas Concorde tegels. Hierdoor kunnen wij u adviseren en de scherpste prijs aanbieden voor deze tegel.
Bent u geïnteresseerd in de Atlas Concorde Gems of wilt u meer informatie? Dan kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen!
Bent u architect of designer? Neem dan contact met één van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van deze collectie